Τριάρα η Λίβερπουλ, γράφει ιστορία ο Σαλάχ!

Η Λίβερπουλ ήταν και πάλι καταιγιστική στο 3-0 επί της Μπόρνμουθ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να γίνει μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που σκοράρει +40 γκολ σε μία χρονιά!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Τώρα πια κάτι τέτοιες ομάδες τις έχει για… πρωινό στο Άνφιλντ. Πάνε οι εποχές που οι μικροί ταμπουρώνονταν και βραχυκύκλωναν την Λίβερπουλ. Τώρα ξέρουν ότι είναι χαμένοι από τα αποδυτήρια. Η Μπόρνμουθ ήταν ο νέος κομπάρσος στην νέα παράσταση των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ, που με κεκτημένη ταχύτητα έφτασαν στο χορταστικό 3-0 που συνοδεύτηκε από όμορφο ποδόσφαιρο και ένα μεγάλο ρεκόρ.

Ο Σαντιό Μανέ με κοντινή προβολή έπειτα από ριμπάουντ σε δική του κεφαλιά άνοιξε από νωρίς το σκορ (7’, 1-0) σε ένα πρώτο ημίχρονο που είδε την Λίβερπολ να παίζει μονότερμα την παθητική Μπόρνμουθ, που δεν μπορούσε να περάσει ούτε την σέντρα.

Ωστόσο, χρειάστηκε να περιμένει ως το 69ο λεπτό για να νιώσει απόλυτη ασφάλεια. Μία απίθανη, παμπόνηρη κεφαλιά του Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε το 2-0, με τον Αιγύπτιο να φτάνει τα 30 γκολ στη φετινή Premier League και να γίνεται μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου (μετά τον Ρότζερ Χαντ και τον Ίαν Ρας), ο οποίος σκοράρει 40+ τέρματα σε μία σεζόν!

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έκανε κι αυτός το κομμάτι του με το τελικό 3-0 στην εκπνοή του ματς, με την Λίβερπουλ να κρατάει για ακόμα ένα παιχνίδι το μηδέν πίσω και να πλησιάζει ξανά στον πόντο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα της για την δεύτερη θέση.

⚽ Ливерпуль – Борнмут. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

To Top