ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεδομένη η ανησυχία για τον Ούγγρο… ταχυδακτυλουργό της Τούμπας

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης έχει δεδομένη την ανησυχία για τους διαιτητές. Για πολλοστή φορά η επιλογή της ΚΕΔ σε ντέρμπι του Άρη ήταν χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει τους κιτρινόμαυρους.

Ο ορισμός του Μπόγκναρ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, μόνο προβληματισμό “φέρνει”, αφού πρόκειται για έναν διαιτητή που έχει αδικήσει τους “κίτρινους” απέναντι σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Όταν ορίστηκε να σφυρίξει στα ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός, Άρης-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης, τα πήγε άσχημα, προκαλώντας άλλωστε και την αντίδραση της ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας τον… ταχυδακτυλουργό σε ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Μπόγκναρ αλλοίωσε το αποτέλεσμα! “Κατάφερε” να μην δει το επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στον Πίρσμαν και ήταν καθοριστικός στην εξέλιξη του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ούγγρος έχει σφυρίξει -σε διεθνή αναμέτρηση- στη Σαουδική Αραβία, στο ματς Αλ Ιτιχάντ-Αλ Ανταλάχ. Αυτό ήταν το μοναδικό παιχνίδι που σφύριξε εκτός Ουγγαρίας μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης και τώρα… επιστρέφει στην Ελλάδα, πάλι σε ματς του Άρη!

To Top