Δεληγιάννη: «Τα κορίτσια έχουν θέληση και τεχνική»

Τους στόχους της γυναικείας ομάδας του Άρη, για φέτος αλλά και για το απώτερο μέλλον, σκιαγράφησε η νέα προπονήτρια των «κίτρινων», Μαρία Δεληγιάννη, μέσα από την συχνότητα του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου.

Αναφορικά με το ότι έχει διατελέσει παίκτρια του Άρη αλλά και βοηθός προπονητή στο παρελθόν, είπε: «Στον Άρη μεγάλωσα, έγινα παίκτρια του βόλεϊ και στη συνέχεια έπαιξα και στην εθνική ομάδα. Αισθάνομαι σα στο σπίτι μου.
Νιώθω χαρούμενη και περήφανη. Θα ήθελα να προσφέρω σε αυτή την ομάδα που μου προσέφερε τόσα πολλά».

Για τους στόχους που έχει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, δήλωσε: «Στόχος μου είναι όσο μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και εάν μπορούμε να κερδίσουμε, να κερδίζουμε. Οι αθλητές όταν υπάρχει καλή διάθεση μπορούν να κάνουν πράγματα με την ομάδα».

Σχετικά με την πρώτη επαφή που είχε με την ομάδα, ανέφερε: «Γνωρίζω προς το παρόν λίγα πράγματα για την ομάδα. Μόλις χθες κάναμε την πρώτη μας προπόνηση. Βλέπω όμως ότι τα κορίτσια έχουν θέληση και διαθέτουν τεχνική. Μπορούν να παίξουν καλό βόλεϊ. Πιστεύω πως στο τέλος του πρωταθλήματος θα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα. Ωστόσο, ανεβαίνει στην Α1 μόνο ο πρώτος από κάθε όμιλο. Δεν θα είναι εύκολο να πετύχουμε την άνοδό μας. Οι πιθανότητες είναι λίγες, δεδομένου πως πρέπει να κάνουν ήττες οι δύο πρώτες ομάδες, ο ΕΟ Σταυρούπολης και ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Πρέπει να έρθουν ευνοϊκά για εμάς και άλλα αποτελέσματα, πράγμα που είναι δύσκολο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ στον αθλητισμό».

Τέλος, η προπονήτρια του Άρη αναφέρθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου, σημειώνοντας τα εξής: «Αυτό που με ενδιαφέρει πολύ είναι το ότι υπάρχουν στον Άρη πολλά νέα παιδιά, που βρίσκονται στις ακαδημίες. Είναι παιδιά που προέρχονται μέσα από τον Άρη και θα παίξουν και για την φανέλα όταν ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Αυτό είναι το μέλλον. Οι σύλλογοι πρέπει να βγάζουν παιδιά μέσα από τα σπλάχνα τους, τα οποία θα στελεχώνουν και τις πρώτες ομάδες».

To Top