Μόρις: «Ήμουν τυχερός, αλλά…»

Ένας από τους κορυφαίους ξένους αμυντικούς που πέρασαν από τον Άρη ήταν ο Νασίφ Μόρις. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής από τη Νότια Αφρική επέστρεψε στην πατρίδα του, στην Σάντος και αναπολεί την ευρωπαϊκή καριέρα του, η οποία ξεκίνησε από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μόρις φόρεσε τη φανέλα του Άρη για πρώτη φορά το 2001. Είχε έρθει να δοκιμαστεί στους κίτρινους, αλλά έμεινε σχεδόν… τρία χρόνια, κάνοντας τα πρώτα δυναμικά βήματα στην Ευρώπη.

“Ήμουν αρκετά τυχερός στην καριέρα μου, γιατί παίζοντας στην Ευρώπη έπαιξα ενάντια σε όλες σχεδόν τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου» δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι: «Είχα αντιπάλους τον Ροναλντίνιο, τον Μέσι, τον Ινιέστα, έπαιξα σε τόσο στάδια και αποκόμισα εξαιρετικές εμπειρίες τις οποίες δεν θα ξεχάσω».

Ο Μόρις αναφέρθηκε στη γενικότερη παρουσία του στα γήπεδα της Ευρώπης, αναπόλησε πολλές από τις στιγμές που πέρασε φορώντας τη φανέλα του Άρη, του Παναθηναϊκού, της Ουέλβα και της Σανταντέρ και παραδέχθηκε ότι του έμεινε… απωθημένο, το γεγονός ότι σε παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γουνάιτεντ δεν έπαιξε γιατί ήταν στο πάγκο.

To Top