ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: “Αγγίξαμε το θαύμα, είναι αδικία! Ευχαριστούμε αυτόν τον υπέροχο λαό”

Ο Γιώργος Δεληζήσης ήταν σήμερα αρχηγός με τα όλα του. Τραυματίστηκε στο πρώτο λεπτό, έκανε ράμματα στο ημίχρονο, σκόραρε, κόντεψε να βάλει και δεύτερο γκολ και στο φινάλε αποθέωσε τον κόσμο…

Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: “Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν όλοι, ήταν συγκινητική. Αγγίξαμε το θαύμα. Θερμά συγχαρητήρια και σε αυτόν τον υπέροχο λαό, τον ευχαριστούμε. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ούτε το 1-0 σήμερα” και πρόσθεσε: “Είναι καθαρά αδικία σήμερα. Αξίζαμε την πρόκριση, μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ, είχαμε ένα καλό σκορ στο πρώτο ημίχρονο και το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, ακόμα κι όταν δεχθήκαμε το γκολ κάναμε 3-4 ευκαιρίες”.

Για το δικό του ευρωπαϊκό ντεμπούτο ως βασικός είπε: “Απειρία δεν υπάρχει, εχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. Δεν με ενδιαφέρει ποιον εχω αντίπαλό μου, έχω εμπιστοσύνη σε μένα και την ομάδα μου”, ενώ για το ότι έπαιξε τραυματίας σχολίασε: “Ο καθένας στη θέση μου το ίδιο θα έκανε”.

Για την παρουσία του κόσμου είπε: “Ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά ο κόσμος ήρθε εδώ, μας στήριξε, στήριξε μια ομάδα που έκανε το 3-0. Γέμισε το γήπεδο γιατί το πίστευε”.

To Top