ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματίγια: “Η μεγαλύτερη αδικία στην καριέρα μου”

Ο Χαβιέ Ματίγια τα είπε όλα. Βίωσε σήμερα τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αδικία στην καριέρα του, γιατί πολύ απλά ο Άρης ήταν αυτός που άξιζε να προκριθεί και όχι η Μόλντε.

Ο Ισπανός μέσος – έχει γενέθλια σήμερα – τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV αρχικά για το δικό του υπέροχο γκολ: “Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ, γιατί το χρειαζόμασταν στο πρώτο ημίχρονο, ώστε να ασκήσουμε πίεση στην Μόλντε, να την τρομάξουμε. Αυτοί είχαν να διαχειριστούν ένα υπέρ τους 3-0, αλλά με τα δυο γκολ που πετύχαμε στο πρώτο μέρος τους τρομάξαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο και σαν προσωπικότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι η μεγαλύτερη αδικία στην καριέρα μου. Ήμασταν τόσο ανώτεροι και δεν πήραμε την πρόκριση”.

Ο Ματίγια πρόσθεσε για το γκολ των Νορβηγών πως “ήταν μια μεμονωμένη φάση, ήταν τυχεροί, πήραμε κάποιο ρίσκο και δεν παίξαμε καλά το τεχνητό οφσάιντ. Εμείς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε, θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ”.

To Top