ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεληζήσης: “Πάμε για το διπλό στην Λαμία! Ο Άρης ομάδα με τσαμπουκά, είμαστε όλοι μια οικογένεια”

Ο αρχηγός του Άρη και… βράχος της κιτρινόμαυρης άμυνας Γιώργος Δεληζήσης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, κάνοντας ένα πρώτο “ταμείο” για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας.

Μιλώντας στο Yellow Radio 92,8 υπογράμμισε ότι “πάμε για το διπλό στην Λαμία, ούτε για ισοπαλία, μόνο για νίκη”, παραδέχθηκε ότι “η πρεμιέρα κρύβει παγίδες” και ομολόγησε ότι και φέτος “η ομάδα είναι δεμένη σαν μια οικογένεια. Οι παλιοί βοηθήσαμε τους νεότερους για να καταλάβουν τι σημαίνει Άρης”. Ο “Δέλη” παραδέχθηκε ότι η ομάδα δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη, αλλά βρίσκεται στα επίπεδα του 90% και θα είναι αποτελεσματική όταν πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

Για την φετινή χρονιά είπε:

Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία με χρήσιμα φιλικά και βγάλαμε συμπεράσματα. Κάναμε ένα πολύ καλό ταμείο. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι. Κανένας στο πρώτο παιχνίδι δεν είναι 100% έτοιμος αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά η ομάδα θα βρίσκει τα πατήματα της. Είδατε στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο η ομάδα έδειξε κάποια δείγματα που θα την χαρακτηρίζουν την φετινή χρονιά. Το παιχνίδι με την Λάρισα δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνει ένα τέτοιο παιχνίδι γιατί υπήρχε πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο ήταν ακατάλληλο δεν μπορούσες να παίξεις, ήταν επικίνδυνο.

Για το παιχνίδι με την Λαμία είπε:

Η ομάδα πρέπει να μπει με το δεξί και να κερδίσουμε. Δεν πάμε για ισοπαλία, ούτε για να χάσουμε. Έχουμε ένα πρόγραμμα και αν θέλουμε να το χαρακτηρίσουμε καλό πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλιώς δεν θα είναι καλό. Εννοείται πάμε για διπλό στην Λαμία.

Για το τι Άρη θα περιμένουμε είπε:

Η φιλοσοφία του Άρη είναι ότι πρέπει να έχει την μπάλα στα πόδια του, να παίζει ένα παιχνίδι κυριαρχίας, να μη δέχεται γκολ και να έχει δύναμη η ομάδα και τσαμπουκά. Να μπαίνει σε όλες τις φάσεις και να κοιτάει την νίκη. Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό το φτιάξαμε στην προετοιμασία. Έχουν έρθει καλά παιδιά, όλοι γνωρίζουν τι είναι ο Άρης. Είμαστε όλοι μία οικογένεια. Η ομάδα πρέπει να δίνει βάση στα αποδυτήρια.

Για την άμυνα της ομάδας είπε:

Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός. Όταν έχεις έναν καλό ανταγωνισμό αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί γίνεσαι καλύτερος παίκτης.

Για το ότι είναι και φέτος βασικός παίκτης είπε:

Χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια. Δίνεις το 100%. Αν βλέπει ο προπονητής κάτι καλό σε εσένα αυτό είναι πολύ θετικό.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Είναι φοβερός προπονητής, αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Δείχνει τα δείγματα της δουλειάς του. Ασχολείται κάθε μέρα με όλους τους παίκτες και κυρίως με παίκτες όπως είναι οι μικροί 17-18 χρονών. Ο κάθε παίκτης παίρνει τις συμβουλές του καθ’όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και επικοινωνιακός.

Για το ποιος είναι ο στόχος του Άρη είπε:

Εγώ δεν θα πω ότι πάμε για Ευρώπη. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πάμε να κερδίσουμε την Δευτέρα.

Το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος έδωσε το παρών στην Λάρισα και στο Καυτανζόγλειο. Πάμε να πάρουμε την νίκη και στο έπομενο με την Λάρισα να γεμίζει και να ξαναγεμίζει το γήπεδο.

Για τον Ντίνο Διαμαντόπουλο είπε:

Μιλάει σε όλους τους παίκτες και στους καινούριους που έχουν έρθει. Δένει πολύ καλά το κομμάτι παικτών και διοίκησης οπότε είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος.

Για τον Παύλο τα έχω πει τόσες φορές, είναι από τους ανθρώπους που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ αλλά πέρα από αυτό στη δουλειά του είναι ότι καλύτερο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην καινούρια του ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

 

To Top