ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: “Πιστεύουμε στην ανατροπή! Με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε!”

O αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη σημερινή συνέντευξη τύπου, παραμονή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Μόλντε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως γνωρίζετε αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι μπροστά με 3-0. Καλούμαστε να βάλουμε να τα δυνατά μας για να το γυρίσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε δουλέψει αρκετά και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι: «Πρέπει να βγάλουμε ειδικά χαρακτηριστικά .Την καρδιά και την ψυχή μας. Να ακολουθήσουμε το τακτικό πλάνο 100% και με ένα γρήγορο γκολ θα είμαστε στο παιχνίδι».

Για το αν πιστεύουν στην ανατροπή: «Τα παιδιά το πιστεύουν. Έχουν γίνει και μεγαλύτερες ανατροπές. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση και πίστη».

Για το αν θα ξεκινήσουν φουλ επιθετικά: «Θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν λέμε ότι από το πρώτο λεπτό θα βγούμε μπροστά χωρίς να προσέξουμε την άμυνα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε το παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση».

Για τα λάθη του πρώτου ματς: «Φυσικά και το συζητήσαμε. Αδικηθήκαμε από τοα αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε το 3-0. Χάσαμε από δικά μας λάθη. Στο ποδόσφαιρο γίνονται και λάθη. Αύριο πρέπει να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο».

Για τις «ειδικές» συνθήκες του πρώτου αγώνα: «Στο πρώτο παιχνίδι, το πλαστικό γήπεδο έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν θα σταθούμε στις δικαιολογίες καιρικές συνθήκες και γήπεδο. Σίγουρα αυτά αύριο είναι υπέρ μας, αλλά υπέρ μας θα είναι κι ένα γεματο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει. Δείξαμε ότι η ομάδα παίρνει μεγάλη

Για τη δική του παρουσία: «Ευχής εργο ένα αποτέλεσμα πρόκρισης και να συνδυαστεί με αυτό η συμμετοχή μου».

To Top