ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου! Δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία μας, μπορούμε να το γυρίσουμε…”

Η συνέντευξη τύπου του Σάββα Παντελίδη για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα ρεβάνς με την Μόλντε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

Για τον αγώνα: 

“Η εικόνα που αποτυπώνεται στα αποδυτήρια, είναι πως το πρώτο ματς δεν θα έπρεπε να τελειώσει έτσι. Από δικά μας λάθη φτάσαμε σε αυτό το σκορ. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχουμε όμως μία ομάδα που μέσα στο γήπεδό της είναι πάντα παραγωγική. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλη την εβδομάδα σταθήκαμε, πως θα ήταν το ματς αν δεν κάναμε κάποια λάθη. Αύριο θα πρέπει να τα μειώσουμε και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να σπρώξουμε παραπάνω από όσο πρέπει το ματς. Να έχουμε πίστη και πάθος, όταν δεν θα έχουμε την μπάλα στα πόδια μας”.

Για το αν έχει εικόνα από το πως θα παίξει ο αντίπαλος: “Δεν έχει τόσους πολλούς δημοσιογράφους στην Νορβηγία και δεν μαθαίνουμε, ενώ αυτοί μαθαίνουν. Εχουμε πλάνο και για το αν θα παίξει ο αντίπαλος για γκολ, είτε αν θα μας περιμένει στην άμυνα”.

Για το αν ψάχνει ο Άρης ένα θαύμα αύριο ή να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από την Μόλντε: “Ο Αρης πάνω απ΄όλα πρέπει να βγάλει την πίστη του, ότι πιστεύει πως μπορεί να το γυρίσει να πάρει την πρόκριση. Δεν ξεκινάς ποτέ με το σκεπτικό ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Είναι το σημαντικότερο ματς που θα δώσω στην καριέρα μου και έχω κάνει τα πάντα για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα”.

Για τον ρυθμό της Μόλντε: “Όσο περισσότερα ματς έχεις, είναι βέβαιο πως έχεις και καλύτερο ρυθμό. Ένα ματς όμως έχει στιγμές, που στον πρώτο αγώνα δεν ήταν υπέρ μας”.

Για την παραγωγικότητα του Άρη: “Βλέποντας την περσινή σεζόν, στο τελευταίο ματς στο 60′ έχανε και στο τέλος ήταν 7-2. Ακόμα και με την ΑΕΛ, παρά το 0-0, είχαμε πολλές στιγμές για το γκολ. Αν γίνουν στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις, θα έχουμε γκολ”.

Για την αντιμετώπιση του αντιπάλoυ: “Nα τους βάλεις σε συνθήκες πίεσης. Αν του βγουν όσα έχει προγραμματίσει θα σου είναι πολύ δύσκολο”.

Για τον Γιουνές και αν είναι έτοιμος: “Ξέρουμε εμείς, αλλά ακόμα δεν τα λέμε. Εχουμε ετοιμάσει δύο τρία πράγματα, θα προσπαθήσουμε να τα πετύχουμε. Ο Γιουνές υπολείπεται προπονήσεων, αλλά είναι καλά”.

Για την εντύπωση που του δίνει η ομάδα: Στην αρχή της εβδομάδας, σίγουρα έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Ο ρόλος μου είναι όχι να μαλώσω, αλλά να δείξω ότι είμαι εκεί. Δουλέψαμε την ψυχολογία, έχουν γυρίσει δυσκολότερα ματς από αυτό και επειδή είμαστε μέλη αυτής της ομάδας θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε”.

 

 

 

To Top