ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: «Στόχος μας οι νίκες, να πεθαίνουμε στο γήπεδο»

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την προετοιμασία του Άρη στην Ολλανδία, το φιλικό, τους στόχους της ομάδας και τον ανταγωνισμό στην άμυνα.

«Αυτό που θέλουμε είναι να είναι κυρίαρχη η ομάδα στο παιχνίδι της, να έχει κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί φάσεις. Μία ομάδα που θέλει να παίζει με την μπάλα κάτω αλλά να μη δέχεται και γκολ. Κοιτάμε σε μεγάλο βαθμό το αμυντικό κομμάτι» είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός των «κιτρίνων».

Για το ότι η ομάδα θέλει να παίξει με την μπάλα κάτω: «Όταν έχεις παίκτες με τόση ποιότητα, νομίζω πως ένα γρήγορο και κυρίαρχο ποδόσφαιρο ταιριάζει στην ομάδα μας. Αυτό προσπαθούμε να παίζουμε».

Για το φιλικό με την Μπίρσοτ: «Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, τα πόδια βέβαια είναι ακόμα βαριά, πολλές οι προπονήσεις. Πιστεύω πως μας αδικεί το σκορ, ήμασταν καλοί, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει τώρα. Προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον Φραν Βέλεθ και την ανταγωνιστικότητα στην άμυνα: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πιστεύω πως αποτελούμε μια καλή αμυντική τριάδα. Ο καλύτερος θα παίζει, αλλά στην ουσία η ομάδα πρέπει να έχει κέρδος. Ο καθένας κάνει το καλύτερο δυνατό για να κερδίζει το σύνολο».

Για τους νέους και… παλιούς στην ομάδα: «Η ομάδα δεν έχει κανένα θέμα χημείας. Είμαστε αρκετοί παίκτες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας από την περσινή σεζόν και είναι θετικό αυτό».

Για την παραμονή του στον Άρη: «Είναι τιμητικό να με θέλει ο προπονητής. Κάτι βλέπει σε μένα, κάτι πιστεύει. Θέλω να τους δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου για την επιλογή τους».

Για τον στόχο της ομάδας: «Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, όπως για έξοδο στην Ευρώπη. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει. Να πεθαίνει στο γήπεδο και να δείχνει στον κόσμο ότι κάτι καλό γίνεται. Να είναι κοντά ο κόσμος μας, όπως και πέρσι και να είναι σίγουρος πως θα δούμε ωραία πράγματα».

To Top