ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έδειξε τις αποφάσεις του ο Ένινγκ, ποιες ήταν οι δοκιμές του ενόψει Κόλος Κοβαλίβκα…

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έδειξε στην χθεσινή προπόνηση ανοιχτά τις σκέψεις του για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα του Άρη.

Ο Γερμανός για μία ακόμα μέρα έκανε πολλές δοκιμές, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τον τρόπο που θα παρουσιάσει αύριο τον Άρη.

Τις τελευταίες μέρες δοκίμασε αρκετά πράγματα, τόσο στο 4-2-3-1, όσο και στο 4-3-3 και μέχρι στιγμής ένα μικρό προβάδισμα έχει το πρώτο σύστημα στο μυαλό του, δίχως τίποτα να είναι βέβαιο.

Εφόσον επιλέξει το πρώτο σύστημα, τότε στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζέγκο-Σάσα με τον Μπερτόγλιο να αγωνίζεται βασικός, είτε πίσω από τον Λόπεθ, είτε αριστερά στην επίθεση, αλλάζοντας θέσεις με τον Μπρούνο Γκάμα.

Εφόσον, όμως, παραμείνει το 4-3-3, τότε ο Τζέγκο θα παίξει 6άρι, ο Σάσα ως εσωτερικός μέσος στην μία πλευρά και από εκεί και πέρα “παίζεται” η τρίτη θέση του κέντρου. Ο Μπερτόγλιο είναι η μία προφανής επιλογή, μετά και την εμφάνισή του την Παρασκευή, ο Ματίγια η άλλη παρότι έδειξε στην πρεμιέρα πως ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ θέση μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και ο Σάκιτς.

Όσον αφορά την επίθεση, Φετφατζίδης και Γκάμα είναι σίγουροι, ενώ παρά τις δοκιμές, τις πιθανότητές του για μία θέση, ειδικά στο 4-2-3-1 διατηρεί και ο Μαντσίνι τον οποίο πιστεύει πολύ ο Ένινγκ.

 

To Top