ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Σάσα, στο τραπέζι η ανανέωση με Άρη

Πέρα από τον σχηματισμό του φετινού ρόστερ που βρίσκεται στην τελική του ευθεία, στον Άρη θέλουν να κλείσουν και τις υποθέσεις των Λούκας Σάσα και Γιάννη Φετφατζίδη.

Αμφότεροι είναι στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και στον Άρη θέλουν από νωρίς να συζητήσουν μαζί τους για ανανέωση και γιατί όχι να πέσουν γρήγορα οι υπογραφές, πριν τον Δεκέμβριο, όταν και θα αποκτήσουν δικαίωμα να συζητήσουν με οποιαδήποτε ομάδα για το μέλλον τους.

Όπως είχαμε επισημάνει σε πρόσφατα ρεπορτάζ, μέσα στην βδομάδα, θα υπάρξει συνάντηση με τον ατζέντη του Λούκας Σάσα Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος θα έρθει από το εξωτερικό στην Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό, μια ουσιαστική συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας για τουλάχιστον δυο ακόμα χρόνια.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μέσου αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη, για να θέσει τα “θέλω” της πλευράς του παίκτη επί τάπητος στον Άρη και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση του Λούκας Σάσα, καθώς υπολογίζουν πολύ στην παρουσία του στην ομάδα.

Παράλληλα, έχουν γίνει κάποιες πρώτες κουβέντες και με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Γιάννη Φετφατζίδη, με τον οποίο όμως αναμένεται να έχουν ραντεβού τις επόμενες μέρες.

To Top