Δεν έκαναν δηλώσεις οι… θιγμένοι παίκτες του Πανιωνίου! Ξέχασαν τι έγινε πέρσι στη Νέα Σμύρνη; Απειλούνται με πρόστιμο

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δε θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα της NOVA. Θίχτηκαν, προφανώς, γιατί περίμεναν είτε να καθίσει ο Άρης να χάσει, είτε έχοντας συνηθίσει σε…φιλικά παιχνίδια με άλλες “υπερήφανες” ομάδες, έχασαν την ψυχραιμία τους.

“Είμαστε εδώ γιατί είμαστε υποχρεωμένοι, ευχαριστούμε πολύ” ήταν το μόνο που είπαν οι δύο παίκτες που πήγαν στη ζώνη που επιβάλλει η συμφωνία με το συνδρομητικό και στη συνέχεια έφυγαν. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό οι “κυανέρυθροι” να μη γλιτώσουν το πρόστιμο.

Δεν είδαμε ανάλογη ευαισθησία στους παίκτες του Πανιωνίου, μετά από νίκες της ομάδας τους που σηκώνουν μεγάλη συζήτηση ή από συνθήκες κόλασης που έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί στη Νέα Σμύρνη. Ποιος ξέχασε τι έγινε πέρσι στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα με τον Άρη, με παίκτες δίκην… πρωτοπαλίκαρου να δημιουργούν απαράδεκτες καταστάσεις; Τότε δεν θίχτηκαν;

Ούτε θίχτηκαν για τα σφυρίγματα του Τοπούζη, απέναντι σε μια ομάδα, όπως είναι ο Άρης, ο οποίος έχει χάσει πολλούς βαθμούς από τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι. Δεν θίχτηκαν π.χ. για τον Αραβίδη που έπρεπε να είχε δεχθεί… 3-4 κίτρινες κάρτες;

Προφανώς κάποιοι είχαν ξεγραμμένο τον Άρη και ενοχλήθηκαν που νίκησαν.

Ηθικός αυτουργός του κλίματος που δημιούργησαν οι του Πανιωνίου είναι φυσικά και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος με τις δηλώσεις του, προσπάθησε να κουκουλώσει τις αδυναμίες και τα λάθη της ομάδας του, που στοίχισαν την ήττα.

Όπως και θεωρείται εκ του πονηρού η προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα ενόψει των αγώνων που έρχονται. Και για τον Άρη και για τον Πανιώνιο.

 

 

To Top