Παπαδόπουλος στο PRESSARIS: «Είναι ντροπή να βάζουν το παλικάρι να λέει ψέμματα»

Ο Άρης πέτυχε μια δίκαιη και καθαρή νίκη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, έδειξε ότι παραμένει ζωντανός κι αυτό προφανώς ενόχλησε κάποιους που τον είχαν πρόωρα ξεγραμμένο! Τις τελευταίες ώρες μετά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Τοπούζη έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ… παραπόνων και απίστευτων κραυγών με τη δημιουργία κλίματος σε βάρος των κίτρινων, επειδή προφανώς δεν… κάθισε να χάσει και πάλεψε για την επιβίωσή του!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι δηλώσεις του Παναγόπουλου, το γεγονός της… υπέρμετρης ευαισθησίας των παικτών του Πανιωνίου που δεν πήγαν στην συνέντευξη της Nova, καθώς και μια ανάρτηση στο διαδίκτυο του Λαμπρόπουλου, με φωτογραφία που δείχνει τον Σούλη Παπαδόπουλο να τον πιάνει από τον λαιμό σε μια από τις δεκάδες στιγμές έντασης που υπήρχαν σε αυτό το παιχνίδι “ζωής και θανάτου”.

Το PRESSARIS επικοινώνησε πριν από λίγο με τον προπονητή του Άρη, ο οποίος δεν έκρυβε την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε μια στιγμή από τον αγώνα. Του ζητήσαμε να σχολιάσει τη φωτογραφία. “Είναι ντροπή από του συμβαίνει τις τελευταίες ώρες! Είναι ντροπή να βάζουν το παλικάρι, έναν ποδοσφαιριστή να λέει ψέμματα” μας είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Ο συγκεκριμένος παίκτης έρχεται στον πάγκο του Άρη και ζητάει να αποβληθεί ο Τάτος, προκαλώντας παίκτες και κόσμο σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Προσπαθώ να ηρεμήσω την κατάσταση, τον πιάνω και του λέω επί λέξη: ‘Μικρέ πήγαινε μέσα να συνεχίσεις το παιχνίδι, γιατί προκαλείς την κερκίδα, δεν βλέπεις τι κάνεις;’. Μάρτυρας μου ο συμπαίκτης του ο Κολοβός, στον οποίο επίσης λέω: ‘Παικταρά, πάρε τον μικρό για να αρχίσει το παιχνίδι’. Δεν μπορεί να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις και να λέγονται τέτοια ψέμματα, επειδή κέρδισε ο Άρης δίκαια μέσα στο γήπεδο”.

To Top