Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

Ο Άρης βελτίωσε τα μετόπισθεν, έδειξε αυταπάρνηση, είχε περίσσιο πάθος και πήρε με τον τσαμπουκά ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Η αρχή την αντεπίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Το Κλεάνθης Βικελίδης «έβραζε» στην κυριολεξία, ομάδα και κόσμος ανέκτησαν ψυχολογία και θωρακίζονται για το δύσκολο αύριο…

 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7

Σταθερός και σίγουρος στο παιχνίδι του από τους κορυφαίους του Άρη.  Με εμφανή σημάδια αυτοπεποίθησης στις κινήσεις του.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 6

Δίχως λάθη και με καλή αλληλοκάλυψη στο κέντρο της άμυνας. Έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του βασικού.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 7

Μπορεί να έχει χάσει τη φρεσκάδα του, ωστόσο έδωσε πολύτιμες βοήθειες ακόμα και στην άμυνα.  Φυσικά πέτυχε το πολύτιμο γκολ του Άρη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 6

Εκνευρισμένος και νωχελικός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βελτιώθηκε αισθητά και βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: 7

Έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις από την μέρα που φόρεσε την φανέλα του Άρη. Μαχητικός και παθιασμένος. Σπουδαία ενέργεια στη φάση του γκολ.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: 7

Ο καλύτερος του πρώτου μέρους, με την απόδοσή του να πέφτει σταδιακά όσο περνούσε η ώρα.  Η παρουσία του δίνει λύσεις μεσοεπιθετικά.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: 6

Με βάση τα όσα έχει δείξει μέχρι σήμερα θα περίμενε κανείς περισσότερα από τον έλληνα μέσο. Ίσως επηρεάστηκε από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

ΚΡΙΣΤΙ ΒΑΓΓΕΛΗ: 6

Αν και ανέτοιμος έδωσε πάθος και πείσμα στην ομάδα. Η παρουσία του κρίνεται πολύτιμη από κάθε άποψη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: 6

Το παιχνίδι δεν ήρθε στα μέτρα του, όμως έδειξε ότι είναι ταχύς και ικανός με την μπάλα χαμηλά. Επίσης κάλυψε με επιτυχία  όσο μπορούσε τον χώρο ευθύνης του.

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ: 6

Κάνει με τον Γιαννίτση το καλύτερο φετινό κεντρικό δίδυμο γα τους κίτρινους. Αμφότεροι έχουν δώσει λύσεις στις στημένες φάσεις που αποτελούν το αδύνατο σημείο αμυντικά.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ: 6

Με πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο. Δίνει λύσεις και αυτός.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ: 6

Έπαιξε το ρόλο του τρίτου στόπερ. Η παρουσία του κρίνεται θετική.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Παθιασμένος αλλά και απρόσεκτος. Απέφυγε από τύχη την δεύτερη κίτρινη.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ:

Αγωνίστηκε ελάχιστα δεν μπορεί να κριθεί.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σε παθητικό ρόλο στο πρώτη ημίχρονο, πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το γκολ του Αγκάνθο. Σκληροτράχηλη ομάδα η οποία δεν το βάζει κάτω. Φυσικά είχε όλες τις προϋποθέσεις καθώς πήρε εύκολα φάουλ έξω από την περιοχή του Διούδη ενώ τελείωσε το παιχνίδι δίχως κίτρινη κάρτα!

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Κλασικό παράδειγμα διαιτητή που χάνει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Γιάννης Τοπούζης έκανε ένα πολύ κακό διαιτητικά παιχνίδι. Με λιγότερα προβλήματα οι βοηθοί, αλλά με πολλά ερωτηματικά ο 4ος Κύζας από την Δράμα. Ο τελευταίος έδωσε ρεσιτάλ στον πάγκο του Άρη καθώς λειτούργησε με τρόπο που αγγίζει την πρόκληση!!.

To Top