Δεν έμαθαν από τα λάθη τους οι γυναίκες

Δεν έμαθε από τα λάθη της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, η οποία μετά το άσχημο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΜΑΣ Νέα Γενεά, γνώρισε νέα ήττα με 3-1 από τον Επίκουρο στην Πολίχνη, για την 9η αγωνιστική της Α2.

Οι «κίτρινες», αν και ξεκίνησαν καλά στο πρώτο σετ, δεν κατάφεραν να το κατακτήσουν χάνοντας στις λεπτομέρειες (25-22). Η συνέχεια ανήκε στον Άρη, που έδωσε την απάντησή του στο δεύτερο σετ (18-25), ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1. Ωστόσο, τα κορίτσια του Πασχάλη Φούσκα υπέπεσαν σε πολλά λάθη στα δύο επόμενα σετ, μην μπορώντας ουσιαστικά να μπουν στο πνεύμα του αγώνα, γεγονός που αποδεικνύει και το σκορ (25-11 και 25-17).

Το παιχνίδι αποτέλεσε μία επανάληψη, θα έλεγε κανείς, της αναμέτρησης κόντρα στον ΕΟ Σταυρούπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, όταν ο Άρης είχε ηττηθεί και πάλι με 3-1 και μάλιστα με την ίδια διακύμανση στο σκορ.

Στα θετικά της σημερινής παρουσίας καταλογίζεται η συμμετοχή των τριών παγκορασίδων, που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Πασχάλη Φούσκα. Ο λόγος για τις Δημητριάδου, Σαρηγιαννίδου και Μπουσνάκη, οι οποίες ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στις απαιτήσεις της ομάδας.

Τα σετ: 25-22, 18-25, 25-11, 25-17

Η σύνθεση του Άρη (Φούσκας): Αποστολίδου, Πασσιά, Συμεωνίδου –λ, Δημητριάδου, Ωρολογοπούλου, Παντζαρτζίδου, Αναγνωστοπούλου, Πέτρου, Καλανταρίδου, Σαρηγιαννίδου, Μπουσνάκη.

To Top