Φούσκας: «Μας στοίχισαν οι απουσίες»

Η κακή προετοιμασία και τα προβλήματα τραυματισμών ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν στην ήττα με 3-1 από τον Επίκουρο, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Πασχάλη Φούσκα, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS μην μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή του.

«Αυτή την εβδομάδα δεν κάναμε καλή προπόνηση, καθώς είχαμε αρκετές απουσίες. Αυτές οφείλονται, κατά κύριο λόγο, στις υποχρεώσεις κάποιων κοριτσιών με τις σχολές τους, καθώς διανύουμε περίοδο εξεταστικής», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός της ομάδας και πρόσθεσε: «Η Παντζαρτζίδου αγωνίστηκε με πρησμένο πόδι και δεν μπόρεσε να αποδώσει ως συνήθως. Το ίδιο συνέβη και με τις Πασσιά και Πέτρου, που είχαν επίσης ενοχλήσεις».

Όσο για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο Άρης σήμερα, είχε να πει τα εξής: «Υποπέσαμε σε αρκετά λάθη, ενώ η αντίπαλος έκανε λιγότερα σε σχέση με εμάς. Στο σέρβις εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν πήραμε εύκολους πόντους, όπως κάναμε σε αναμετρήσεις στο παρελθόν».

Οι «κίτρινες» μετά και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, έπεσαν στην 3η θέση του ομίλου τους και πλέον, ισοβαθμούν με τον Επίκουρο. Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με τις πρόσφατες εμφανίσεις φαίνεται να προβληματίζει τον κ. Φούσκα: «Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, η ομάδα είναι δύσκολο να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και πάλι στις προπονήσεις, όπως κάναμε πριν τις γιορτές. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε να αλλάξουμε το πρόγραμμα των κορασίδων, το οποίο συμπίπτει με το δικό μας, ώστε να έχουμε τη συμβολή κάποιων κοριτσιών από τη μικρή ομάδα».

To Top