ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ένιωσε… ασφάλεια ο Γκούτι, υποστηρίζουν οι Ισπανοί

Η ισπανική “AS” ασχολήθηκε με το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Άρη και τον Γκούτι, για να αναλάβει ο Ισπανός την τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, έχει μία πολύ σημαντική ανακρίβεια. Η αναφορά πως ο Σάββας Παντελίδης παραμένει μέχρι και σήμερα προπονητής του Άρη και πως η επαφή με τον Γκούτι, έγινε όσο υπήρχε ο ίδιος στην ομάδα.

Αναφέρει για παράδειγμα, πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-0, δίνει… ζωή στον Σάββα Παντελίδη, αν και υπάρχουν πολλές αμφιβολίες και αναζητείται ο αντικαταστάτης.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ισπανούς δεν ήταν οι υψηλές απολαβές του Γκούτι που οδήγησαν τις συζητήσεις των δύο πλευρών στο… κενό (παρότι ζητούσε πολλά περισσότερα απ΄όσα ήταν διατεθειμένος να δώσει ο Άρης), αλλά το γεγονός πως ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ένιωσε… ασφάλεια, με την προοπτική του Άρη! Δεν ήθελε να ξεκινήσει μία νέα περιπέτεια ενδεχομένως, με αυτές τις συνθήκες.

Η αναφορά φυσικά στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Άρη από την Ευρώπη και τις δύο γκέλες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ίσως να ήταν και αυτός ένας λόγος που ο νεαρός κόουτς δεν θέλησε εν τέλει να συνεργαστεί με τον Άρη. Το γεγονός δηλαδή πως θα είχε να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση να τον απέτρεψε από το να μπει σε αυτή την διαδικασία.

Καταληκτικά, γίνεται αναφορά στον Ζεράρ Λόπεζ, για τον οποίο ενδιαφέρεται πλέον ο Άρης σύμφωνα με την “AS” (Δείτε ΕΔΩ).

 

 

To Top