ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προβάδισμα ο Ένινγκ, συνεχίζονται οι επαφές με Λόπεζ

Ο Μίκαελ Ένινγκ φαίνεται να έχει πάρει πλέον το προβάδισμα, στην κούρσα διαδοχής του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Άρη…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός προπονητής από χθες φαντάζει ως το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, καθώς οι προσπάθειες των “κιτρινόμαυρων” να φέρουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Ερνάν Κρέσπο φαίνεται να έπεσαν στο… κενό, με τον Αργεντινό να αρνείται την πρόταση.

Οι επαφές με τον Ζεράρ Λόπεζ συνεχίζονται παράλληλα, όμως φαίνεται και σε αυτή την περίπτωση να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος, η οποία αν δεν ξεπεραστεί δύσκολα να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Άγγελος Χαριστέας μετέφερε στον Θοδωρή Καρυπίδη πως νο1 επιλογή του πλέον αποτελεί ο Γερμανός, με τον οποίο συνεργάστηκαν παλαιότερα στην Νυρεμβέργη.

O 53χρονος κόουτς ήταν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, είδε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε και μία πρώτη επαφή με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα παρατήσουν την περίπτωση του Ζεράρ Λόπεζ για τον οποίο έχουν συγκεντρώσει αρκετά καλές γνώμες, αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον, πως το προβάδισμα το απέκτησε ο Μίκαελ Ένινγκ.

 

To Top