«Δεν έχω μιλήσει με ΠΑΟΚ, περιμένω να μάθω αν θα μείνω ελεύθερος…»

Την εκδίκαση της προσφυγής του, τη μεθεπόμενη Δευτέρα (11/06), περιμένει ο Γιώργος Κατίδης για να τοποθετηθεί για το μέλλον του, το οποίο πάντως δείχνει να το «βλέπει» μακριά από τον Άρη. Ο 19χρονος παίκτης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει προσωπικά με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έκανε λόγο για τυχόν προυποθέσεις παραμονής του στους «κίτρινους».

Ο Κατίδης έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα sport2310.gr, η οποία είχε γράψει νωρίτερα για «επιθυμία του να παίξει στον ΠΑΟΚ». Στο προηγούμενο ρεπορτάζ προστέθηκε η τοποθέτηση του ίδιου του παίκτη, που διέψευσε πως «κοιτάζει» προς Τούμπα και τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ δεν έχω μιλήσει προσωπικά, αλλά δεν γνωρίζω αν συζητάει κάποιος εκπρόσωπος μου. Είμαι ακόμα παίκτης του Άρη και περιμένω στις 11 Ιουνίου να μάθω αν θα είμαι ελεύθερος ή όχι…».

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας καταλήγει με μία συμπληρωματική, έμμεση τοποθέτηση του μάνατζερ του Κατίδη, Θεόφιλου Καρασαββίδη, από την οποία προκύπτει η άποψή του ότι ο κύκλος του νεαρού μέσου στον Άρη έχει κλείσει. Αναλυτικά, αναφέρεται το εξής: «Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη που συνδέει Σταφυλίδη και Κατίδη. Έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον Θεόφιλο Καρασαββίδη. Ο τελευταίος από την Αθήνα, διέψευσε ότι θέλει να «σπρώξει» τον παίκτη στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ξεκαθαρίζει ότι η παρουσία του Κατίδη στον Άρη έχει ολοκληρωθεί».

To Top