Θέλει το «Βικελίδης» ως έδρα η Βέροια

Το ενδεχόμενο να δηλώσει ως εναλλακτική έδρα στη Σούπερ Λίγκα το «Κλεάνθης Βικελίδης», εφόσον βέβαια εξασφαλίσει την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ Άρης, εξετάζει η Βέροια, με δεδομένα τα προβλήματα του δικού της γηπέδου.

Η ομάδα της Ημαθίας, που κέρδισε την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία, ισως δεν μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα. Το γήπεδο της Βέροιας βρίσκεται σε αρκετά κακή κατάσταση και θα πρέπει να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι αρκετά βελτιωτικά έργα, στον χορτοτάπητα και όχι μόνο, για να πάρει έγκριση και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο νέο πρωτάθλημα.

Για το λόγο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της «βασίλισσας» Γιώργος Αρβανιτίδης, φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με την ΠΑΕ Άρης, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, αναφορικά με την περίπτωση να δηλωθεί ως εναλλακτική έδρα της ομάδας του το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως θα είναι να δεχθούν οι «κίτρινοι» κάτι τέτοιο, πράγμα που δεν μοιάζει και τόσο εύκολο, αφού το «σπίτι» του Άρη κουβαλά τη δική του ιστορία και έχει ταυτιστεί με τον σύλλογο. Αντίθετα άλλωστε με το Καυτανζόγλειο στάδιο, το οποίο χρησιμοποίησε φέτος ως έδρα η Δόξα Δράμας με παρόμοιο τρόπο, το «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν αποτελεί δημόσια περιουσία, αλλά ιδιοκτησία και καύχημα του Άρη…

To Top