“Δεν έχω συναντήσει ξανά τόσο θερμό κόσμο σαν του Άρη, είναι στην καρδιά μου”

Ο πρώην προπονητής του Άρη Λούκας Αλκαράθ μίλησε από την Ισπανία για την κατάσταση στους κίτρινους αλλά και για τις αναμνήσεις του από τη συνεργασία του με την ομάδα, εκθειάζοντας τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αρχικά είπε: «Δεν σκέφτομαι να έρθω στην Ελλάδα πρόσφατα, αλλά παρακολουθώ το Ελληνικό πρωτάθλημα, μαθαίνω και για τον Άρη και για τις άλλες ομάδες, αφού έχω περάσει από αυτό το πρωτάθλημα».

Για τον Άρη: «Κατά την γνώμη μου ο Άρης έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αυτά επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό κομμάτι, το ρόστερ έπεσε σημαντικά και σε αυτό ευθύνεται απόλυτο το οικονομικό κομμάτι».

Για την εικόνα που του έμεινε από τον Άρη: «Μου μένει η εικόνα μιας μεγάλης ομάδας. Δεν έχω συναντήσει ξανά τόσο θερμό κόσμο όσο είμαι προπονητής. Αυτό μου έχει μείνει και στην καρδιά μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για τον Καρνέζη: «Ο Καρνέζης ήταν καθοριστικός για την φετινή σεζόν για την Γρανάδα, έκανε μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για έναν Μουντιαλικό τερματοφύλακα και η Ελλάδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ»

Τέλος ανέφερε: «Θα ήταν πολύ ωραίο να έρθω στην Θεσσαλονίκη και για διακοπές, αλλά και για ξαναδουλέψω εκεί».

To Top