ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν αλλάζει “συνταγή” ο Αναστόπουλος…

Από τα ελάχιστα ματς, στα οποία ο Νίκος Αναστόπουλος, δεν θα προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας σε σύγκριση με την εκάστοτε προηγούμενη αναμέτρηση των “κιτρινόμαυρων”.

Ο 57χρονος κόουτς του Άρη, απόντος και πάλι του Νίκου Γεωργιάδη θα διατηρήσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κώστα Καζναφέρη, ενώ στο αριστερό θα αγωνιστεί ο Νίκος Τσουμάνης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα παραμείνουν οι Πασχάλης Μελισσάς και Χρήστος Ιντζίδης. Στο τέρμα, ο Γιάννης Σιδεράκης είναι αυτός που αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς και πολύ δύσκολα δεν θα έχει γάντια βασικού και στο σημερινό.

Στα χαφ θα παίξουν οι Βασίλης Ρόβας και Αλέξανδρος Καλογέρης, ενώ στις πτέρυγες δεξιά ο Μάρκος Ντούνης και αριστερά ο Μάουρο Πόι. Στηνκορυφή θα παραμείνει ο πρώτος σκόρερ του φετινού Άρη, Αντώνης Καπνίδης με τον Ανδρέα Τάτο, πίσω του σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Όσον αφορά τον Σέρχιο Κόκε, δεν αποκλείεται εφόσον οι συνθήκες και η ροή της αναμέτρησης το επιτρέψουν να αγωνιστεί και πάλι ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα, προκειμένου να πάρει κι άλλο χρήσιμο χρόνο συμμετοχής.

 

 

To Top