ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με… φόρα περνάει και από την Πτολεμαΐδα και συνεχίζει ακάθεκτος! (PRESSARIS-Αποστολή, 15:00)

Εκτός έδρας “αποστολή” για τον Άρη, που δοκιμάζεται στην Πτολεμαΐδα, κόντρα στον τοπικό Εορδαϊκό με μοναδικό στόχο το πέμπτο “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου “στοχεύουν” αρχικά στην διατήρηση του +7 από τον Νέστο Χρυσούπολης, ο οποίος ακολουθεί τους “κιτρινόμαυρους” στον βαθμολογικό πίνακα.

Εκτός αποστολής για δεύτερο σερί ματς έμεινε ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες, ενώ αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκαν εκ νέου οι Σέρχιο Κόκε και ο Πασχάλης Βουτσιάς.

Εκτός πλάνων του Νίκου Αναστόπουλου από τη σημερινή αναμέτρηση και οι Νίκος Γεωργιάδης και Μπάμπης Παυλίδης. Ο έμπειρος αμυντικός του Άρη θα είναι απολύτως έτοιμος στο ματς με τον Καμπανιακό την ερχόμενη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ ο 24χρονος μέσος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

H αποστολή αποτελείται από τους: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής.

 

To Top