ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν αλλάζουν οι σκέψεις για Τάλτον, αναζητείται αντικαταστάτης

Η χθεσινή εμφάνιση του Γκάρι Τάλτον ήταν αρκετά καλύτερη από τις προηγούμενες, κυρίως γιατί ο Αμερικανός ήταν εύστοχος στα σουτ που επιχείρησε. Δεν μοιάζει αρκετή ωστόσο για να τον διατηρήσει στη θέση του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ πέτυχε 16 πόντους, έβαλε κάποια κρίσιμα καλάθια στην τέταρτη περίοδο, αλλά η γενικότερη παρουσία του δεν ξεπερνάει την μετριότητα ως προς την προσφορά του.

Ακόμα και χθες που ήταν παραγωγικός, δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και ήταν καλός κυρίως όταν στο παρκέ βρισκόταν ο Δημήτρης Φλιώνης και είχε να αντιμετωπίσει όχι καλούς αμυντικούς όπως είναι οι Μπαρτ και Λόρενς.

Το μεγάλο μειονέκτημα του Τάλτον είναι ότι δεν μπορεί να “διαβάσει” τις πάσες που δεν… φαίνονται σε πρώτο πλάνο, αλλά είναι αυτές που “ξεκλειδώνουν” την επίθεση και δημιουργούν ανισορροπία στην άμυνα. Γι’ αυτό και πολλές φορές (και χθες) ο Άρης πελαγοδρομεί στις επιθέσεις του και προσπαθεί να δημιουργήσει μέσα από την οξυδέρκεια του Ντραγκίτσεβιτς ή του Γκετσεβίτσιους.

Οι κίτρινοι εξακολουθούν να αναζητούν παίκτη στην θέση του Τάλτον, δεν έχουν βρει ακόμα τον ιδανικό, αλλά θα πρέπει να αποφασίσει και ο Δημήτρης Γουλιέλμος πόσα λεφτά μπορεί να διαθέσει η ομάδα για τον αντικαταστάτη του.

Ενδεχομένως οι κίτρινοι να έχουν λίγο χρόνο περισσότερο στην αναζήτησή τους επειδή παίζουν με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα την επόμενη αγωνιστική, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να καταλήξει ο Γουλιέλμος στο ποσό που μπορεί να διαθέσει ο Άρης για τον αντί-Τάλτον.

To Top