Δεν αποχαιρέτησε τον Σάντος ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, ο Φερνάντο Σάντος αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με το οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro το 2016 και στη συνέχεια του Nations League. 

Πλήθος ανθρώπων του πορτογαλικού ποδοσφαίρου είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» και αποχαιρέτησαν τον ομοσπονδιακό προπονητή, μεταξύ των οποίων πρώην και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας. Όχι όμως ο Ρονάλντο. 

Μάλιστα, δημοσίευμα στην χώρα της Ιβηρικής αναφέρει πως ο Φερνάντο Σάντος «πλήρωσε» την κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από χθες παραμένει ανενεργός στα social media και δεν έχει κάνει κάποια δημοσίευση. 

Άλλωστε, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ είχαν υπάρξει αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες ο σταρ της Πορτογαλίας ήταν εκνευρισμένος από τη διαχείριση του Σάντος στο πρόσωπό του. 

Ο Πέπε, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν από τους πρώτους που δημοσίευσαν για τον απόλυτα επιτυχημένο προπονητή της εθνικής, ενώ ακολούθησαν ανάλογα ποσταρίσματα από τους Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νούνο Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Ματέους Νούνιες, Οτάβιο, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα και Γκονζάλο. 

To Top