«Δεν γίνεται τίποτα, δεν κινείται τίποτα! Φοβάμαι για τον Άρη»

 O πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας  μίλησε για όλα αυτά που συμβαίνουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο το τελευταίο διάστημα. Δεν κινείται τίποτα τόνισε χαρακτηριστικά και δεν έκρυψε την ανησυχία του για την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει σε όλα τα θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”

Αναφορικά με το πώς βλέπει τα πράγματα: «Δεν βλέπω τίποτα. Ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πάρα πολύ μικρή ενέργεια. Δεν γίνεται τίποτα, δεν κινείται τίποτα. Δεν μπορεί ένας σύλλογος να ζει με μυστικότητα. Ζει και αναπτύσσεται με ειλικρίνεια και διαφάνεια. Ανησυχώ…  Επαφές μπορεί να κάνει ο κ.Στεφανίδης αλλά για τον Άρη δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Τελειώνει και ο Ιούνιος και ακόμα δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε. Καλός και ο μυστικισμός αλλά τα αποτελέσματα μετράνε».

Για την επικοινωνία του με τον Σταφανίδη: «Είχα μια επικοινωνία με τον Παναγιώτη Στεφανίδη για ένα στέλεχος που του σύστησα. Είναι ένας έμπειρος τεχνοκράτης που μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη του Άρη. Δεν έχει κάποια εταιρία από πίσω του αλλά έχει γνώσεις πολλές και δημόσιες σχέσεις καλές. Δεν ξέρω τι έγινε από τότε με ευχαρίστησαν και οι δυο πλευρές αλλά δεν ξέρω τι είπαν».

Για τον ίδιο και τον Άρη: «Καταστράφηκα οικονομικά από τον Άρη.  Ευτυχώς είχα αντοχές και κράτησα, κατά τα άλλα βρίσκω ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναγνωρίζουν την συμπεριφορά μου και χαίρομαι ιδιαίτερα. Αλλά από εκεί και πέρα σπατάλησα χιλιάδες εργατοώρες και χρήματα και αντί αυτού τα σακάκια μου είναι ακόμα… λερωμένα. Δεν έχω φάει ξύλο ποτέ, προπηλακίσεις πολλές φορές, μου έχουν διαλύσει και το αυτοκίνητο.

Για την επόμενη γενική συνέλευση της ΚΜΑ: «Τι είναι το ΚΜΑ; Εγώ την κοινωνία μελών Άρη δεν την οραματίστηκα έτσι, δεν την σκέφτηκα έτσι. Την υποστήριξα αμέσως ως λέσχη φίλων Άρη αλλά στην πορεία είδα ότι μόνο τον Άρη δεν βοηθούσε. Εγώ αλλιώς το είχα σκεφτεί, αλλιώς την είχα φανταστεί».

To Top