Δεν δίνει ενημερότητα η ΦΑΕ παρά τα έγγραφα, ραντεβού με Θεοχάρη και ταξίδι στην Αθήνα για να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός”!

Τα εμπόδια για την έκδοση των δελτίων των νεομεταγραφηθέντων παικτών παραμένουν, η προσπάθεια συνεχίζεται. Οι κίτρινοι επιχείρησαν σήμερα, με μια σειρά εγγράφων και νόμων να εξηγήσουν και να πείσουν ότι η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης πρέπει να εκδώσει φορολογική ενημερότητα, από τη στιγμή που έχει την προσωρινή διαταγή και την αίτηση ρύθμισης των χρεών.

Ένα από τα επίμαχα σημεία είναι ο νόμος που περιγράφει ως υποχρέωση της ΦΑΕ να εκδώσει φορολογική ενημερότητα, από τη στιγμή που κάποιος: «Έχει καταβάλει ή τακτοποιήσει κατά νόμιμο τρόπο με αναστολή πληρωμής ή με διευκόλυνση χρηματικής καταβολής που έχει χορηγηθεί από τα κατά νόμου αρμόδια όργανα, τις μέχρι τη χρονολογία έκδοσης του αποδεικτικού, βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές του προς το Δημόσιο».

Παρά τις όποιες ενέργειες η ΦΑΕ δεν άναψε το πράσινο φως και η επόμενη κίνηση του επίσημου Άρη είναι να βρεθεί στην Αθήνα (αναμένεται να μεταβεί ο πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας), όπου θα επιδιωχθεί συνάντηση με το γενικό γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, προκειμένου να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός” που στερεί από τους κίτρινους τη συμμετοχή έξι νέων μεταγραφών (Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης, Καμινιώτης, Γουναρίδης, Μπακασέτας).

To Top