Δεν διαφέρει ο Εθνικός, ανάλογη αντιμετώπιση από Άρη που έχει (πλέον) συνηθίσει…

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Άρης στην προσπάθεια που καταβάλλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί στα οκτώ παιχνίδια και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για κατάληψη της πρώτης θέσης…

Όπως οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας έτσι και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη με το σκεπτικό του… “ανταρτοπόλεμου”. Παίζοντας δηλαδή μαζική άμυνα, κυνηγώντας παράλληλα να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και τις στατικές φάσεις.

Στη χθεσινή προπόνηση υπήρξε ανάλυση του αντιπάλου, με τους “κίτρινους” να γνωρίζουν -πλέον- πολύ καλά ποια θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του αντιπάλου. Εξάλλου, έχουν συνηθίσει στο να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ομάδες, έχοντας την εμπειρία αποφυγής δυσάρεστων εκπλήξεων.

Αυτό που σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες του Άρη είναι το εύκολο λάθος στη μεσαία γραμμή, που θα επιτρέψει στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Παράλληλα, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί και στις στημένες φάσεις από τις οποίες οι παίκτες του Εθνικού θα προσπαθήσουν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Φυσέκη.

To Top