Ημέρα δοκιμών, αλλά οι τελικές αποφάσεις δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη

Οι επιστροφές των Πόι και Φερνάντες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων “έλυσαν” τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας του Άρη που καταστρώνει χωρίς άγχος τα αγωνιστικά της πλάνα για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη.

Οι όχι και τόσο ανησυχητικές ενοχλήσεις που ένιωσαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας οι Ν΄Λουντούλου και Νάκας, δεν δύναται να προβληματίσουν περαιτέρω τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που ευκαιρία δοθείσης προχώρησε σε μερικές δοκιμές στο οικογενειακό δίτερμα.

Αυτές επικεντρώθηκαν κυρίως στις πτέρυγες εκεί όπου δοκιμάστηκαν κατά διαστήματα οι Μάριος Παπαδόπουλος και Ηλίας Σταυρόπουλος.

Οι τελικές αποφάσεις, ωστόσο, δεν αναμένεται να διαφοροποιήσουν την αρχική ενδεκάδα του Άρη που θα είναι ίδια -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Έβρο Σουφλίου.

Η ενδεκάδα που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα ο 58χρονος τεχνικός του Άρη δείχνει να έχει αποκτήσει σε μεγάλο βαθμό την χημεία που και ο ίδιος αναζητούσε με την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία, δείχνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του σε αυτή κάθε αγωνιστική.

Οι έντεκα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν θα είναι άλλοι από τους Φυσέκη, Γκόλια, Σαμαρά, Γεωργιάδη και Λιόνη στην άμυνα και Σανιά-Καλογέρη στο κέντρο. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Σουνάς και Ν΄Λουντούλου και στην κορυφή της επίθεσης οι Πόι και Καπνίδης.

To Top