ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Δεν είμαι Αρειανός, αλλά αγαπώ τον Άρη, θα βρει τον δρόμο του…”

Ο πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου, Δημήτρης Κάβουρας, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη αλλά και για το πρωτάθλημα-παρωδία, όπως είπε της Γ’ Εθνικής.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4 :
«Το γήπεδο μας δυσκολεύει πάρα πολύ, κάναμε προετοιμασία αλλού, παιχνίδια αλλού, τώρα γυρίσαμε στο γήπεδο μας αλλά είναι αργά. Λίγο η οικονομική κρίση και αφετέρου η προχειρότητα της ΕΠΟ που διοργανώνει ένα πρωτάθλημα παρωδία, αυτό της Γ Εθνικής που πέφτουν οι μισές ομάδας. Θα κάνουμε τον αγώνα μας αλλά να είμαστε ρεαλιστές, δύσκολα θα μείνουμε στην κατηγορία”.
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ποιος θα μπορούσε να το προβλέψει πριν μερικά χρόνια ότι θα παίζαμε με τον Άρη. Εγώ δεν είμαι Αρειανός, ΑΕΚτσής είμαι αλλά μ’αρέσει ο ΠΑΟΚ, αγαπώ τον Άρη και όλες τις ομάδες που προσπαθούν. Είναι τιμή για εμάς που παίζουμε με τον Άρη, θεωρώ ότι θα τον βρεί τον δρόμο του, και θα επιστρέψει γρήγορα στην Α’ Εθνική. Και πέρυσι ο Άρης είχε καλή ομάδα αλλά δεν τα κατάφερε. Με τον λαό που έχει αυτή η ομάδα δεν την φοβάμαι. Για μας το παιχνίδι είναι γιορτή».
To Top