ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χατζόπουλος: “Μεγάλη η συμβολή του Λάσκαρη σε όλα”!

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Χατζόπουλος, μίλησε για την εκδήλωση της Κυριακής.

Aναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για την εκδήλωση: «Θα είναι μια πολύ ωραία εκδήλωση που ξεκινάει στις 12 το πρωί και θα είναι και οι παίκτες της ομάδας. Θα βρίσκονται και οι κ.κ Λυπιρίδης και Παπαγεωργίου για να κάνουν κάποιες ξεναγήσεις στο μουσείο και θα προωθήσουμε καποια νέα προϊόντα στη μπουτίκ του συλλόγου και φυσικά θα περάσουμε πολύ ωραία με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και κιτρινόμαυρα πάνω από όλα».

Για την οργάνωση μετά από καιρό: «Αν δεν ήταν ο κ.Λάσκαρης δεν θα υπηρχε τίποτα. Αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα γινόταν τίποτα. Όλα αυτά που φαίνονται έξω τα στηρίζει ο ίδιος. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν όλα σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Όλα είναι μια οικογενεια και το ένα συνδέει το άλλο. Όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο και στηρίζουμε την ομάδα μας».

Για τα κοινωνικά δικτυα: «Πρέπει να αναβαθμιστούμε και εκεί γιατί το μέλλον είναι στο διαδίκτυο. Όλες οι μεγάλες εταιρείες μάρκετινγκ δουλεύουν με το ίντερνετ, αλλά και όλοι οι πολίτες χειρίζονται το διαδίκτυο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιο και το ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλουμε να κάνουμε και κάτι καινούργιο που είναι μια εφαρμογή που θα αγοράζει ο φίλος της ομάδας, θα την περνάει στο κινητό και θα μπορεί να δει από κει όλα όσα έχουν σχέση με τον Άρη».

Για μπουτίκ στο κέντρο της πόλης: «Τα σκεφτόμαστε όλα και θα γίνουν όλα με σταθερά βήματα».

To Top