“Δεν είμαι γέρος όπως είπε ένας ηλίθιος!”

Με το… κοσμητικό επίθετο ηλίθιος «στόλισε» τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Σαμουέλ Ετό. Ο τεχνικός της Τσέλσι αποκάλεσε γέρο τον Καμερουνέζο φορ, λέγοντας πως είναι 35 ετών (σ.σ. ενώ είναι 33) και εκείνος δεν άφησε το «γάντι» να πέσει κάτω.

«Είμαι 33 ετών και δεν πρέπει να πιστεύετε έναν ηλίθιο που είπε ότι είμαι γέρος. Κι επίσης αυτός ο γέρος αποδείχτηκε ότι είναι καλύτερος από τους νέους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαμουέλ Ετό.

Επίσης είπε ότι ίσως το Μουντιάλ της Βραζιλίας να μην είναι το τελευταίο του: «Δηλαδή μου λέτε πως αυτό είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ; Θα πάω σε αυτό και στο επόμενο θα είμαι 37. Κάποιοι πήγαν και στα 42 τους (σ.σ. Ροζέ Μιλά). Άρα μπορώ να παίξω σε ακόμη δύο Μουντιάλ».

Καταλήγοντας εξέφρασε και την επιθυμία να συνεχίσει να παίζει σε ομάδα που μετέχει στο Champions League «Κάποιοι πιστεύουν πως θα πάω να αποσυρθώ στις ΗΠΑ ή στη Μέση Ανατολή, αλλά ξαναβρήκα τη χαρά του Champions League και θα συνεχίσω να παίζω σε αυτή τη διοργάνωση. Πού, δεν πρόκειται να σας πω. Θα συνεχίσω πάντως γιατί νιώθω εξαιρετικά σωματικά και ψυχικά».

Μετά από τα παρπάνω, αρκετά πράγματα εξηγούνται για την φετινή αποτυχημένη σεζόν της Τσέλσι…

πηγή: sentragoal.gr

To Top