Δεν είναι υποψήφιος για το Χολ Οφ Φέιμ ο Νίκος Γκάλης

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκαν στη Νέα Ορλεάνη, όπου και θα πραγματοποιηθεί το φετινό Ολ Σταρ Γκέιμ του ΝΒΑ, τα ονόματα των υποψηφίων για να εισαχθούν στο Χολ Οφ Φέιμ το 2014. Δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Νίκος Γκάλης.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το ΝΒΑ και η διοίκηση του Χολ Οφ Φέιμ πέντε προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ κέρδισαν την απευθείας εκλογή τους και είσοδό τους στο Μουσείο του Παγκόσμιου Μπάσκετ. Αυτοί είναι ο μέχρι και πριν λίγες μέρες κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν, ο Μπομπ Λέοναρντ, ο Νατ Λίφτον, ο Γκάι Ρότζερς και ο Σαρούνας Μαρτσιουλιόνις από την Διεθνή Επιτροπή.

Υποψήφιοι για να εισαχθούν στο Χολ Οφ Φέιμ είναι οι Κέβιν Τζόνσον, Αλόνζο Μούρνινγκ, Νόλαν Ρίτσαρτσον, Έντι Σάτον, Γκάρι Ουίλιαμς, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Σπένσερ Χέιγουντ, Χάρλεϊ Ρέντιν, Μιτς Ρίτσμοντ και η ομάδα του πανεπιστημίου Ιμακουλάτα.

Από τη στιγμή που ο Μαρτσιουλιόνις εισήχθη με απευθείας εκλογή από την Διεθνή Επιτροπή δεν υπήρχε η πιθανότητα να είναι υποψήφιος ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει τα επόμενα χρόνια…

 

To Top