«Μοιάζει με 40άρη, αλλά δεν είναι…»

Σε θέμα με πολύ μεγάλες διαστάσεις εξελίσσεται η υπόθεση σχετικά με την πραγματική ηλικία του Ζόζεφ Μιναλά. Θέση πάνω στο ζήτημα πήρε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Λάτσιο.

ι ο μάνατζέρ του ισχυρίζονται πως ο Ζόζεφ Μιναλά είναι ένας 17χρονος που κατάφερε να κυνηγήσει –και να πιάσει- το όνειρό του για μια καλύτερη ζωή μέσω του ποδοσφαίρου.

Κοιτάζοντας όμως τις πρώτες φωτογραφίες του, πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν την ημερομηνία γέννησής του, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ηλικίας 40 ετών, ενώ ιστοσελίδα του Καμερούν υποστήριξε πως ο Μιναλά είναι 41!

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της ομάδας στήριξε τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο πρόεδρος των «λατσιάλι» με δηλώσεις του στάθηκε στο πλευρό του, τονίζοντας πως μετά από τόσες κακουχίες που έχει περάσει, είναι λογικό να δείχνει μεγαλύτερος.

«Ο άνθρωπος υπέφερε τόσο πολύ. Κατάφερε να σταθεί όρθιος, αν και βρέθηκε στη μέση μια πολύ δύσκολης κατάστασης. Είναι το θύμα ενός άρρωστου συστήματος. Ένας άνθρωπος που έχει δοκιμαστεί πολύ από την ζωή.

Ξέρεις την ιστορία του; Έφτασε στην Ιταλία και ήταν χωρίς κηδεμόνα. Πέρα από όλα τα άλλα, τον Μιναλά πρέπει να τον σέβονται ως άνθρωπο.

Λένε ότι μοιάζει με 40άρη; Πώς θα μπορούσε ένας 40άρης να αντεπεξέλθει στον ρυθμό του παιχνιδιού;» αναρωτήθηκε ο Κλαούντιο Λοτίτο.

To Top