Δεν είχε άγχος έδειξε αρετές και πήρε φιλική νίκη ψυχολογίας (1-2)! “Γέμισε” την περιοχή ο Αγκάνθο

Ο Άρης έπαιξε χωρίς άγχος, έδειξε αρετές κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε νίκη… ψυχολογίας (1-2) στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Δημήτρης Μπουγιουκλής είχε την ευκαιρία να βάλει 21 παίκτες, αλλάζοντας όλους πλην του Μπουζάνη και είδε αρκετά θετικά στοιχεία. Στα σημαντικά του αγώνα η επιστροφή του Γιαννίτση, το γκολ του Ψυχογιού και η εμφάνιση του Αγκάνθο που έδωσε άλλη ποιότητα στην επίθεση του Άρη “γεμίζοντας” την περιοχή.

Ο Άρης ξεκίνησε με τους Μαργαρίτη και Ψυχογιό στα ακραία μπακ, τον Ιμπέχ και τον Έλσνερ βασικούς και ευτύχησε μόλις στο 3′ να προηγηθεί με το αυτογκόλ του Ακόστα, μετά από προσπάθεια του Τάτου. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, είχαν κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Μπρέσκα και ισοφάρισαν στο 20′ με τον Ακόστα. Το 1-1 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Μπουγιουκλής έκανε πολλές αλλαγές. Η είσοδος του Αγκάνθο έδωσε βάθος στην επίθεση, ο Μανιάς λειτούργησε καλά ως αριστερός επιθετικός, ενώ η είσοδος των Οικονομόπουλου και Τριανταφυλλάκου “έδεσε” το κέντρο. Η παρουσία του Νταμαρλή στην άμυνα ήταν θετική και σε γενικές γραμμές ο Άρης ήταν καλύτερος και έδειξε αρκετές αρετές στο δεύτερο ημίχρονο με αποκορύφωμα το γκολ του Ψυχογιού στο 64΄που χάρισε και την νίκη ψυχολογίας στους κίτρινους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρητικός από τη Θεσσαλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Γ. Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς (46′ Γιαλούσης), Κατσιαρός (72’Κόμνος), Κωστούλας, Μελίσσης (57′ Αρβανίτης) Ρόκα (46′ Πόνσε), Καπετάνος(46′ Πινδώνης), Ακόστα (46′ Γιενγκά), Μπρέσκα (57′ Δεινόπαππας), Κατσίκης (46′ Ολίσε), Γκέσιος (46′ Ντινόπουλος).

ΑΡΗΣ (Δ. Μπουγιουκλής): Μπουζάνης, Ψυχογιός (66′ Καραγκούνης), Μαργαρίτης (66′ Τσουκάνης), Καρασαλίδης (66′ Νταμαρλής), Κύργιας (46΄Ηρακλής), Παπαδόπουλος (53′ Τριανταφυλλάκος), Έλσνερ (53′ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης (74′ Γιαννίτσης), Ιμπέχ (57′ Μανιάς), Τάτος (57′ Σουνάς), Αγγελούδης (53′ Αγκάνθο).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS

H φωτογραφία είναι από το goalpost.gr

To Top