“Δεν είχε κάποια πρόταση ο Σκόρδας, πήραμε χρήματα από τον ΟΠΑΠ και εμείς”

Για τα συμπεράσματα της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη που έγινε το Σάββατο στο Βελλίδειο μίλησε το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Στάθης Τσομίδης.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τις τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα στις εργασίες της γενικής συνέλευσης ο Στάθης Τσομίδης τόνισε:

«Ο κύριος Σκόρδας δεν κατέθεσε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Δεν το αντιλήφθηκα. Έκανε κάποιες παρατηρήσεις για την προηγούμενη διοίκηση, αλλά δεν έγινε κάποια καινούργια πρόταση. Υπάρχει αγωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά δεν αρκεί. Θέλουμε προτάσεις και εναλλακτικά πλάνα.

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του Λάμπρου Σκόρδα πως επί διοίκησης Ψηφίδη ο Άρης συναινούσε να μην πάρει χρήματα από τον ΟΠΑΠ, ο Στάθης Τσομίδης αντίτεινε:

«Ο κύριος Ψηφίδης πήρε χρήματα από τον ΟΠΑΠ. Από τα λεφτά του ΟΠΑΠ κάναμε εκχωρήσεις σε ανθρώπους που είχαν λαμβάνειν από τον Άρη. Όταν αναλάβαμε έπρεπε να εκδώσουμε τιμολόγια για προγενέστερη περίοδο, τα εκδόσαμε και μάλιστα πληρώσαμε και το αναλογούντα ΦΠΑ. Υπάρχουν έγγραφα για το τί εκδόσαμε και τί πληρώσαμε. Τον Ιανουάριο για να κάνουμε μεταγραφές πήραμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα τις οποίες τις πήραμε βάζοντας χρήματα. Τα χρήματα αυτά δεν υπήρχαν στα ταμεία της ΠΑΕ, αλλά χρησιμοποιήσαμε τις επιχορηγήσεις του ΟΠΑΠ.

Τέλος όσον αφορά το σχέδιο για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, ο Στάθης Τσομίδης ανέφερε:

«Είναι το μοναδικό και το καλύτερο σχέδιο πάνω στα δεδομένα που βρήκε η διοίκηση εκείνη τη στιγμή. Έχω βάσιμες ελπίδες πως θα γίνει δεκτό, ωστόσο, προϋποθέτει την πιστή οικονομική στηριξή του».

To Top