ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν είχε προηγούμενο (μετά τα χρόνια της Αυτοκρατορίας) αυτό που έγινε στο Παλέ!

Το χθεσινό που συνέβη στο Αλεξάνδρειο δεν έχει προηγούμενο ίσως από την εποχή της Αυτοκρατορίας! Σολντ άουτ έχει κάνει από τότε… άπειρα η ομάδα στο Παλέ, αλλά το να έρθει κόσμος, να περιμένει για εισιτήριο και να φύγει γιατί δεν χωρούσε, είναι κάτι που συνέβαινε μόνο τα χρόνια της δυναστείς του Άρη!

Άνθρωποι της ομάδας που είναι μέσα στον Άρη εδώ και δύο δεκαετίες προσπαθούσαν να θυμηθούν ανάλογο περιστατικό τη δεκαετία του 2000 και δεν βρήκαν. Υπήρξαν σολντ άουτ που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες, υπήρξαν σολντ άουτ που ανακοινώθηκαν την ημέρα των αγώνων, όμως το να υπάρχουν 300-400 φίλαθλοι έξω από το Παλέ και να φύγουν άπραγοι από το γήπεδο επειδή δεν είχε εισιτήριο είναι κάτι που δεν έχει προηγούμενο στη μετά “Αυτοκρατορία” εποχή.

Ούτε στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ το 2003 συνέβη κάτι τέτοιο, ούτε αργότερα στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας την πρώτη χρονιά της Ευρωλίγκας με Φενερμπαχτσέ (πρεμιέρα), Μπαρτσελόνα ή ΤΣΣΚΑ. Υπήρχε σολντ άουτ, αλλά είχε ανακοινωθεί από την ΚΑΕ και δεν ήταν κόσμος έξω χωρίς εισιτήριο τόσο μαζικά όπως χθες.

Όλο αυτό είναι το πρώτο κέρδος της εποχής Λάσκαρη στον Άρη και είναι κάτι που θα πρέπει να διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού η ομάδα και στο αγωνιστικό της κομμάτι, παίζοντας με το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση, την ίδια ενέργεια και φέρνοντας αποτελέσματα, αλλά και το διοικητικό – ιδιοκτησιακό κομμάτι, παρουσιάζοντας ακόμα καλύτερη οργάνωση, προσφέροντας ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

To Top