Δεν επαναπαύεται, αποζητά την βελτίωση: “Μην τους αφήνετε περιθώρια επίθεσης…”

Να εκμηδενίσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για μία ενδεχόμενη απώλεια βαθμών στα επόμενα παιχνίδια αποζητά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από τους παίκτες του, από τους οποίους θέλει να βλέπει κάθε Κυριακή βελτίωση στην αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Η εικόνα των “κίτρινων” στα Γιαννιτσά ήταν ικανοποιητική, αλλά δεν άγγιξε τα στάνταρ του 57χρονου τεχνικού, που θέλει να δει ακόμα περισσότερα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με το Βυζάντιο.

“Πρέπει να μπλοκάρουμε κάθε τους επίθεση. Πίεση από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν θέλω να έχουν τα περιθώρια να επιτεθούν και να κυνηγήσουν τις αντεπιθέσεις”, τόνισε μεταξύ άλλων ο 57χρονος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση.

Στη συνέχεια, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έθεσε εξ΄αρχής στους παίκτες του ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Γιαννιτσών, ζήτησε περισσότερη προσοχή στις μεταβιβάσεις: “Οι περισσότερε μεταβιβάσεις ήταν σωστές αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Ακόμα κι έτσι πρέπει να εκμηδενίσουμε οποιοδήποτε λάθος μεταβίβαση από εδώ και πέρα που θα δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να επιτεθεί”.

To Top