Δεν θα έπαιρνε ευρώ ο Σούλης Παπαδόπουλος, εάν…

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη υποστήριξε πως σε περίπτωση που δεν παρέμενε ο Άρης στη Σούπερ Λίγκα, δεν θα έπαιρνε ευρώ από το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το μέλλον του στον Άρη: «Είμαι επαγγελματίας προπονητής, βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Προετοιμάζομαι για να είμαι προπονητής του Άρη κι από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν δεν σε θέλει όμως κάποιος δεν μπορείς να κάτσεις. Το θέμα είναι να είσαι σε μια ομάδα και να υπάρχει εμπιστοσύνη για να μπορέσεις να λειτουργήσεις.  Είμαι έτοιμος από τη πλευρά μου και για τη περσινή χρονιά θεωρώ ότι έπρεπε να κάνουμε πρωταθλητισμό για να σωθούμε, κάτι που έγινε. Ήρθα με τη διοίκηση του κ.Ψηφίδη, συνέχισα με τη διοίκηση του κ.Σκόρδα και δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ.Ηλιάδη για να κλείσουμε ραντεβού, ώστε να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις».

Για τη χρονιά που πέρασε: «Υπέγραψα ίσως το καλύτερο συμβόλαιο, που είναι με τους οπαδούς του Άρη, διότι είχα τη μεγαλύτερη ανταπόκριση κι αυτό είναι ευχάριστο. Μόνο αν με πιστεύει η διοίκηση, όπως ο κόσμος, τότε θα συμφωνήσω. Η ομάδα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, μιλήσαμε όμως με τα παιδιά και τα καταφέραμε. Έτυχε να συζητήσουμε και να διαφωνήσουμε σε πολλά θέματα. Όταν έγινε η αποβολή του Αγκάνθο στο Περιστέρι, σκεφτόμουν πως θα γίνω καλύτερος με δέκα παίκτες. Αν τα βάψεις μαύρα δεν έχεις τύχη. Δεν κλαφτήκαμε για να μας λυπηθούνε, ήταν κλάμα ξεσπάσματος. Ήταν αδικία, δεν φοβηθήκαμε. Μόνο ο κόσμος μας βοήθησε στο δρόμο της σωτηρίας. Οι διοικήσεις με άφησαν να κάνω τη δουλειά μου όπως ήθελα. Τα παιδιά καταλάβανε ότι πρέπει να βγούνε με ψηλά το κεφάλι την επόμενη ημέρα. Έγινε οικογένεια, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αν δεν λειτουργήσει μια ομάδα επαγγελματικά τότε δεν υπάρχει αύριο».

Για το συμβόλαιο του με τον Άρη: «Όταν με φωνάξανε εγώ θα μπορούσα να είχα υπογράψει ένα διαφορετικό συμβόλαιο και να είχε ο Άρης ακόμα ένα αγκάθι. Περίμενα να γίνουν οι εκλογές και να είμαι αποδεκτός από κάποια διοίκηση. Δεν περίμενα να μου πουν ότι δεν θα είμαι εγώ ο προπονητής την επόμενη χρονιά. Εγώ είπα ότι θα πάρω λεφτά μόνο αν σωθεί η ομάδα. Έκανα το συμβόλαιο μου, ωστόσο περίμενα πρώτα να σωθεί οριστικά η ομάδα. Με οποιοδήποτε προπονητή αν συμφωνήσει ο Άρης θα με πειράξει. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να συνεχίσω στον Άρη. Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μια ομάδα και με χαμηλό κόστος και να είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Είμαι έτοιμος για του χρόνου. Είχα προτάσεις, δεν μπορούσα όμως να είμαι προπονητής στον Άρη και να μιλάω και με άλλες ομάδες.

Για το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής: Φέτος ήταν πολύ δύσκολο. Δεν θα πω ότι ήταν το πιο συναρπαστικό. Ήταν αναμενόμενο κάποιες ομάδες να συσσωρεύουν στη κορυφή, διότι υπήρχαν κάποιες ομάδες αδύναμες, για αυτό διαμορφώθηκε έτσι το πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής άλλαξε προπονητή, άλλαξε ψυχολογία ίσως και να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ωστόσο, στο τέλος μια ομάδα δεν πρέπει να αλλάζει προπονητή. Δεν περίμενα να μην ανέβει ο Ηρακλής, γιατί έπαιζε ένα αδιάφορο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Για τα πλέι-οφ: «Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλός στα πλέι-οφ. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει. Αν και είναι δύσκολο το παιχνίδι με τη Τρίπολη, νομίζω ότι θα τα καταφέρει».

To Top