“Μέτωπο” αδειοδοτήσεων: Νέα αρνητική εισήγηση για Παναθηναϊκό

“Όχι» είναι η πρόταση του εισηγητή στην πενταμελή δευτεροβάθμια επιτροπή για τον Παναθηναϊκό!

Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, που έδωσε το «παρών» στην εξέταση του φακέλου του ΠΑΟ, όσο και οι νομικοί εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» (κ.κ. Κάρμη, Στάμο, κ. Μπαλωμένου) δεν έκαναν δηλώσεις εξερχόμενοι από τα γραφεία της ΕΠΟ, σε μια διαδικασία που κράτησε 2,5 ώρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ο Δημητρίου εισηγήθηκε αρνητικά, μία άποψη που την έχει εκφράσει εξ αρχής. Να σημειωθεί πάντως πως ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός και η επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει τελικά αν θα δώσει την πολυπόθητη άδεια στους «πράσινους», χωρίς ο ίδιος να έχει δικαίωμα ψήφου. Η απόφαση για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα θα εκδοθεί σήμερα (30/5).

Νωρίτερα, είχαν εξεταστεί οι περιπτώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΟΦΗ και του Πανθρακικού. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης εμφανίστηκε αισιόδοξος.

«Προσκομίσαμε τις ελλείψεις που υπήρχαν στο φάκελο σε πρώτο βαθμό και περιμένουμε απόφαση εντός της ημέρας. Αισιοδοξώ ότι θα πάρουμε την άδεια. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν την προσπάθεια να πάρουν την ευκαιρία για να βγουν στην Ευρώπη. Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα στην ομάδα και θα πάρουν ώθηση για το μέλλον». Όταν ρωτήθηκε για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Χριστόπουλος στον πάγκο του ΠΑΣ, απάντησε: «Θα τα πούμε τη Δευτέρα, παιδιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληροφόρηση σε άμεσους χρόνους δεν είναι εύκολη, καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε όχι μόνο να αφήσει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες εκτός της αίθουσας, αλλά και εκτός των γραφείων της!

Αναβολή ο ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση του ΟΦΗ πήρε αναβολή, λόγω προβλήματος του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ κ. Γρηγορίου και λογικά η απόφαση για τους Ομιλήτες θα βγει την επόμενη εβδομάδα μαζί μ’ αυτήν για τον Πανθρακικό.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top