Χατζηνικολάου: “Βρέθηκα να απολογούμαι στον Ηρακλή, γιατί είμαι… Άρης! Καμία πρόταση, ποιος δεν θα ήθελε να είναι στον πάγκο του;”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τον Ηρακλή, για πολλά και διάφορα και φυσικά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Άρη.

“Η παραίτησή μου από τον ηρακλή δεν έχει καμία σχέση με τον Άρη. Δεν ξέρω τίποτα για ενδιαφέρον του Άρη, μου έγινε πρόταση από άλλη ομάδα, όχι, όμως, από τον Άρη” είπε χαρακτηριστικά ο Χατζηνικολάου μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για να συμπληρώσει απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

“Φυσικά και θα ήταν τιμητική μια πρόταση από τον Άρη. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι στον πάγκο του;”.

Σε αλλο σημείο των δηλώσεων του ο Χατζηνικολάου τόνισε: “Βρέθηκα να απολογούμαι στον Ηρακλή γιατί ανδρώθηκα στην ομάδα του Άρη. Λίγο έλειψε να με αποδικιμάζουν και στις νίκες γιατί είμαι Άρης. Δυστυχώς, με απαξίωναν προπονηtικά, επικαλούμενος την προτίμησή μου στον Άρη”.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για το θέμα:

“Ήταν δικαιολογημένη η απαίτηση για την άνοδο, αλλά θεωρεώ αδικαιολόγητη την τάση για την προπονητική μου απαξίωση για τα συναισθήματά μου. Ποτέ δεν έκρυψα τα συναισθήματά μου για τον Άρη.

Αυτό δε μου αφαίρεσε το δικαίωμα να προπονώ τις υπόλοιπες ομάδες, δε μου έθεταν ποτέ τέτοιο ζήτημα. Μόνο στον Ηρακλή αισθάνθηκα απολογούμενος που αγωνίστηκα στον Άρη. Συγκεντρώσαμε επί ημερών μου 46 βαθμούς και κάναμε σε όλο το 2ο γύρο μια ήττα στο Βόλο. Με τη διοίκηση είχαμε άριστη συνεργασία. Έτσι όπως είχαν διαμορφώσει κάποιοι το κλίμα ο Ηρακλής δεν θα είχε ηρεμία και θα έμπαινε με μίσος και φασαρία στα πλέι οφ. Έπρεπε κάτι να γίνει για να δημιουργηθεί ένα νέο ερέθισμα στους παίκτες σε συννενόηση με τη διοίκηση. Ούτε εγώ ήθελα να φύγω ούτε η διοίκηση να με διώξει. Απλά έπρεπε κάτι να γίνει”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Όταν δέχομαι επιθέσεις κάποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί αυτής της έντασης. Παρακινούμενοι ήταν οι οπαδοί, δεν ξέρω από ποιους. Δεν ήταν σίγουρα από τη διοίκηση. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές ξανά. Σαν μπάτζετ είχαμε το χαμηλότερο απ’ τους άλλους διεκδικητές και τα έδωσαν όλα φέρνοντας τον Ηρακλή ως το τέλος να διεκδικεί την απευθείας άνοδο. Ήταν από τις καλύτερες διοικήσεις που συνεργάστηκα με καλή επικοινωνία σε όλα. Ευχαριστώ τους πάντες από τον Γενικό Αρχηγό τον Γιώργο Καραΐσκο, τους φυσιοθεραπευτές τους φροντιστές, όλους, ακόμη και τους ανθρώπους του εστιατορίου, τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής και τους φιλάθλους που πραγματικά στήριξαν την προσπάθεια και ιδιαίτερα τους οπαδούς από το πέταλο. Νομίζω ότι η αμφισβήτηση ήταν καθαρά επειδή προερχόμουν από τον Άρη. Δε μπορούσαν να δεχθούν ότι ένας αρειανός κάνει αυτή την προσπάθεια. Έβριζαν εμένα επειδή προέρχομαι από άλλη ομάδα”.

Τέλος, για το αν έχει συζητήσει με τον Άρη και αν αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να παραιτηθεί τόνισε:

“Δε σχετίζεται η παραίτησή μου με τον Άρη. Από αλλού έχω πρόταση. Θα ήθελα να πάω στον Άρη, φυσικά ποιος δεν θα ήθελε να είναι στον πάγκο του, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα”.

To Top