ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν θα αποκτηθεί παίκτης στην θέση του Μαρμπλ

Ο Ντέβιν Μαρμπλ δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον παίκτη. Είναι απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας το ρόστερ να παραμείνει ως έχει και να δουλέψει ως έχει για να συνεχίσει να μαζεύει νίκες και να βελτιώνει την εικόνα του μέσα στο γήπεδο.

Επί της ουσίας ο αντικαταστάτης του Μαρμπλ είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε μέσα στο Νοέμβριο με σκοπό να καλύψει το κενό του Αμερικανού, με τον οποίο υπήρχαν από τότε συζητήσεις για λύση της συνεργασίας.

Με την φυγή του Μαρμπλ αποσυμφορίζεται η περιφέρεια και η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξουν ακόμα πιο ξεκάθαροι ρόλοι και φυσικά ακόμα πιο ξεκάθαρες ευθύνες μέσα στο παρκέ.

Ο Μάικλ Τζένκινς και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς γίνονται βασικοί, ο Σπύρος Μούρτος και ο Θόδωρος Ζάρας θα είναι αυτοί που θα καλύπτουν τις θέσεις ερχόμενοι από τον πάγκο και επίσης υπάρχει και το σχήμα με Ξανθόπουλο (ή Φλιώνη) – Κάμινγκς, το οποίο όσο αποδίδει, θα χρησιμοποιείται από τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Άρης έχει βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, μαζεύει νίκες και χτίζει την αυτοπεποίθησή του και με την επιστροφή των τραυματιών μπαίνει στην τελική ευθεία με αρκετά καλές συνθήκες για τις μάχες του Ιανουαρίου.

Ενδεχόμενη προσθήκη παίκτη θα σήμαινε – βάσει του σκεπτικού διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας –  νέο χρονικό διάστημα προσαρμογής, νέα δεδομένα για όλους τους παίκτες και όχι μόνο για τον νεοαποκτηθέντα, σε μια χρονική περίοδο που το αποτέλεσμα είναι το πρώτο που μετράει και κρίνεται και ένας αγωνιστικός στόχος.

Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει ως έχει με στόχο να βελτιώσει την συνοχή της και να αποκτήσει πιο έντονη ταυτότητα μέσα στο παρκέ.

To Top