ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντραγκίσεβιτς: “Όταν κερδίζεις, αποκτάς αυτοπεποίθηση! Δεν χαλαρώνουμε…”

Ο Άρης κερδίζει τον Δεκέμβριο και… φορτίζει την αυτοπεποίθησή του για τον Ιανουάριο που έχει μαζεμένα κρίσιμα παιχνίδια, στα οποία κρίνονται και αγωνιστικοί στόχοι. Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς θεωρεί πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για τέτοια παιχνίδια από το να μαζέψει ο Άρης νίκες, όπως κάνει.

Ο Σέρβος φόργουορντ, εξαιρετικός στο σερί των έξι νικών των κίτρινων, υποστήριξε αρχικά για τη νίκη επί της Ναχαρίγια πως “το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Αφήνουμε αυτή τη νίκη πίσω μας και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στο μέλλον.

Δεν θα έλεγα ότι ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι, αλλά ήταν αυτό που θα μας βοηθούσε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Παλέψαμε από το πρώτο λεπτό. Τους κερδίσαμε, επιβληθήκαμε. Έχουν καλή ομάδα, καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Είχαμε σωστή προσέγγιση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό”.

Πώς βοηθάει αυτό το σερί; Την απάντηση έδωσε ο Ντραγκίσεβιτς τονίζοντας ότι “όταν κερδίζεις, αποκτάς αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε έτσι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία. Δεν χαλαρώνουμε, γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια και αυτό μας βοηθάει πολύ.

Θα είναι δύσκολος ο Ιανουάριος, με τη Μπάνβιτ, τα δύο με την ΑΕΚ. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια. Το καλό είναι ότι θα πάμε σε αυτά τα παιχνίδια με νίκες, πρέπει να κερδίσουμε και το Λαύριο, να είμαστε υγιείς, να γίνουν καλά οι τραυματίες και θα είμαστε έτοιμοι”.

Όσο για τη δική του απόδοση; Λακωνικός ο Σέρβος: “Συγκεντρώνομαι και αφήνω το παιχνίδι να έρχεται σε μένα. Οι πόντοι έρχονται από όλους, όχι μόνο από μένα…”.

To Top