ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Δεν θα πέσει το τίμημα για το Δασυγένειο!»

H συμβολαιογράφος, Ιωάννα Μπιλίση αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας του πλειστηριασμού για το Δασυγένειο, αλλά και στο τι θα ακολουθήσει αν σήμερα (20/7) δεν βρεθεί αγοραστής για το προπονητικό κέντρο του Ρυσίου.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις στο metrosport:

Για την τελευταία ημέρα του πλειστηριασμού για το Δασυγένειο: «Αν βρεθεί κάποιος και δώσει την εγγύηση θα το αγοράσει. Αλλά δεν μπορεί ουσιαστικά να ενεργοποιηθεί ο πλειστηριασμός γιατί τον επισπεύδει το Δημόσιο. Θα πρέπει να περάσουν 30 ημέρες. Ο Άρης έχει σύμφωνα με τον νόμο τη δυνατότητα να πάει στην Εφορία και να ξοφλήσει το χρέος. Αν δεν βρεθεί σήμερα πλειοδότης, το ακίνητο κατοχυρώνεται στο ΙΚΑ. Αν σε ένα μήνα από σήμερα δεν δηλώσει στον συμβολαιογράφο ότι επιθυμεί να πάρει το ακίνητο στον πλειστηριασμό, τότε αυτός ακυρώνεται και επαναλαμβάνεται σε 40 ημέρες. Αυτό δεν θα γίνει, γιατί έχουμε τις διακοπές, οπότε θα  πάει για Σεπτέμβριο με την ίδια τιμή».

Για το αν θα πέσει το τίμημα: «Μπορεί το Δημόσιο να το βγάλει σε χαμηλότερη τιμή. Δεν νομίζω να γίνει αυτό, γιατί το Δημόσιο μένει σταθερό στις αντικειμενικές αξίες για το συγκεκριμένο ακίνητο. Θα πιέσει τον Άρη να καταβάλει τα χρήματα. Μπορεί πάρει 1-2 χρόνια, με τις ίδιες διατάξεις. Παράλληλα αν χρωστάει και σε κάποιον άλλον ο Άρης, τότε μπορεί και αυτός ο άλλος να επισπεύσει τον πλειστηριασμό. Επειδή είναι το Δημόσιο στη μέση, δεν μειώνεται η τιμή. Θα επαναλαμβάνονται οι πλειστηριασμοί με την ίδια τιμή».

 

To Top