Δεν θα ρισκάρει η Βαλένθια

Αφήσαμε την Τετάρτη να περάσει δίχως να ρισκάρουμε και πλέον επιστρέφουμε στις επάλξεις για το Γιουρόπα Λιγκ, μετά από την επιτυχία μας την Τρίτη με την επιλογή της Ρος Κάουντι.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

Το βλέμμα μας θα πέσει στον ισπανικό εμφύλιο των προημιτελικών στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης. Βιγιαρεάλ εναντίον Βαλένθια λοιπόν, «κίτρινα υποβρύχια» κόντρα σε «νυχτερίδες». Αντίθετου στυλ ομάδες, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα, με τη Βιγιαρεάλ να ανοίγει τα παιχνίδια της, κάνοντάς τα παιχνίδια της … ένα μικρό ροντέο.

Εχει σκοράρει 17 τέρματα στα 7 τελευταία παιχνίδια της, ήτοι κάτι περισσότερο από 2 γκολ κατά μέσο όρο, αλλά το κακό με την γηπεδούχο, είναι ότι έχει και μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, τα οποία τα έχει «πληρώσει» και αρκεί να αναφέρουμε ότι βρίσκεται στην 18η θέση στο πρωτάθλημα! Προφανώς και δεν θα περάσει σε δεύτερη μοίρα το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεδομένα έχει μεγαλύτερη σημασία το να παραμείνει στην κατηγορία.

Αντίθετα, η Βαλένθια με εξαίρεση την ήττα της με 2-0 από τη Βαγιεκάνο εκτός έδρας στο πρόσφατο ματς της, εκεί όπου είχε το μυαλό της περισσότερο στην Ευρώπη προφανώς, έχει επιδείξει τρομερές αμυντικές αρετές, έχοντας δεχθεί μόλις έξι τέρματα στα 13 τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μαρθελίνο και οι παίκτες του δεν θα θελήσουν να ρισκάρουν απόψε, έχοντας και τον επαναληπτικό στο «Μεσταγια» και έτσι δεν είναι απίθανo το ημίχρονο να κυλήσει στην ισοπαλία, σε απόδοση 2.00.

Διαβάστε τα σημερινά προγνωστικά του Πάνου Κοτσιμπού στο Bet-hoven.net

To Top