ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: “Παιχνίδι κομβικής σημασίας – Ο κόσμος θα βοηθήσει πολύ!”

Ο Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε για τον μπασκετικό Άρη στον “αέρα” του Yellow Radio 92.8, από το περίπτερο της ΚΑΕ Άρης και του Yellow Radio στη SportExpo 2019.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για την παρουσία της ΚΑΕ Άρης στην Sportexpo 2019:

Το όνομα του Άρη είναι συνδεδεμένο με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το μπάσκετ. Ο μπασκετικός Άρης είναι η ομάδα που γνώρισαν πρώτα οι Έλληνες φίλαθλοι. Έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στους Έλληνες και τους έχει κάνει περήφανους. Δεν θα μπορούσαμε να τους χάσουμε και φέτος από την Sportexpo

Για το παιχνίδι με την Κύμη και τον κόσμο που θα στηρίξει την ομάδα:

Θεωρώ πως είναι αυτονόητο. Ο κόσμος του Άρη είναι μπασκετικός, έχει μπασκετική κουλτούρα, παρά τις δυσκολίες του συλλόγου. Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι μαζικά θα βρεθούν στο Αλεξάνδρειο και θα βοηθήσουν όσο μπορούν καλύτερα την ομάδα που χρειάζεται την νίκη.

Για το γεγονός ότι είναι στο πάγκο και το πώς βλέπει την ομάδα:

Ήταν συνειδητή η επιλογή μου. Παράλληλα και ο κόουτς της ομάδας, η ηγεσία και οι παίκτες ζήτησαν τη δική μου παρουσία, εκεί κοντά. Έτσι λοιπόν με χαρά ανταποκρίθηκα, να είμαι δίπλα στην ομάδα. Νιώθω τον παλμό και το σφυγμό της ομάδας και πιστεύω με κάποιον τρόπο βοηθώ κι εγώ έτσι ώστε ο Άρης να παρουσιάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα. Βέβαια δεν είμαι σε όλα τα παιχνίδια, όπως χθες στην Αθήνα, λόγω υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη. Όποτε μπορώ, είμαι κοντά στα παιδιά.

Για μελλοντικό τίτλο της ομάδας:
Είναι ευχή και όνειρο όλων. Πρωτίστως να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τα οποία έχουν συσσωρευτεί από τα προηγούμενα χρόνια και αφού τα ξεπεράσουμε και βάλουμε γερά θεμέλια, σε υγιείς οικονομικούς όρους, τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και να ονειρευτούμε για τίτλους.

To Top