Δεν κάνεις κατάσχεση για 23.000 ευρώ, όταν είσαι πληρωμένος 90%!

Τελείως άκαιρη και λανθασμένη είναι η κίνηση του Σάββα Ηλιάδη να διεκδικήσει τα 23.000 ευρώ που του οφείλει η ΚΑΕ Άρης, προχωρώντας σε κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του προέδρου της Γιάννη Δαμιανίδη. Λανθασμένη για το παρελθόν του Σάββα Ηλιάδη στην ομάδα της καρδιάς του και για την δεδομένη χρονική περίοδο κατά την οποία προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Ο Ηλιάδης αγωνίστηκε τρία χρόνια στον Άρη. Σε αυτά τα τρία χρόνια έκανε συμβόλαια τα οποία ούτε κατά το ήμισι δεν εισέπραξε σε όλη την υπόλοιπη καριέρα του πριν και μετά. Είναι χρήματα που τα κέρδισε δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Είναι χρήματα τα οποία φέρουν υπογραφή και των δύο πλευρών και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Ο Ηλιάδης εισέπραξε από τον Άρη για την τριετία που φόρεσε την κίτρινη φανέλα χρήματα που υπερκαλύπτουν το συνολικό μπάτζετ της φετινής ομάδας του Άρη! Στον Ηλιάδη οφείλονται 23.000 ευρώ. Το συνολικό μπάτζετ του Άρη είναι 400.000 ευρώ. Ο καθένας μπορεί εύκολα να καταλάβει πόσα χρήματα έχει εισπράξει από τον Άρη ο Ηλιάδης.

Είναι λάθος που η ΚΑΕ δεν είχε καταφέρει να κλείσει αυτή την υποχρέωση προς τον 32χρονο παίκτη. Είναι λάθος του Ηλιάδη όχι που διεκδικεί τα χρήματα αυτά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα διεκδικεί και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

iliadisΟ Ηλιάδης προχώρησε σε κατάσχεση του σπιτιού του Γιάννη Δαμιανίδη για 23.000 ευρώ. Ο Δαμιανίδης είναι ένας παράγοντας του Άρη που σαφέστατα έχει κάνει λάθη και πληρώνει γι’ αυτά. Δεν είναι όμως… Ζαχουδάνης, ούτε… Καρακίτσος. Είναι παράγοντας που βγήκε μέσα από τον Άρη, είναι επί της ουσίας ότι είναι και ο Ηλιάδης. Αρειανός.

Είναι μεγάλο λάθος ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο Ηλιάδης να πάρει τα 23.000 ευρώ, όταν ο ίδιος βλέπει πως η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε δεν έχει καταφέρει ακόμα να είναι συνεπής σε παίκτες του φετινού ρόστερ. Στην Θεσσαλονίκη μένει ο Ηλιάδης, οπαδός του Άρη είναι, γνωρίζει τι γίνεται στην ομάδα.

Ουδείς μπορεί να πει ότι ο Ηλιάδης πρέπει να χαρίσει αυτά τα χρήματα που είναι δεδουλευμένα. Είναι όμως μεγάλο λάθος να προχωράει ένας παίκτης που έχει εισπράξει το 90% των χρημάτων του σε κίνηση κατάσχεσης της περιουσίας ενός παράγοντα του Άρη, ειδικά όταν αυτός προέρχεται από τον Άρη και δεν είναι ουρανοκατέβατος κι ας έχει κάνει πολλά λάθη κι ας έχει ευθύνες για το ότι η ομάδα βρίσκεται σήμερα σε μια πολύ δυσχερή θέση.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top