Σηφάκης σε Αθανασιάδη: «Δεν μίλησα με καμιά ομάδα»

Μετά τον Νέρι Καστίγιο, ήρθε η σειρά του Μιχάλη Σηφάκη να περάσει την πόρτα του γραφείου του προέδρου της ΠΑΕ Άρης. Οι δυο άνδρες είπαν πολλά, δεν είπαν τίποτα για το συμβόλαιο του παίκτη, ενώ ο Κρητικός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συζητήσει με καμία ομάδα μέχρι τώρα, παρά τα όσα ακούγονται. Αναλυτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS.

Ο Σηφάκης πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης από το γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ προκειμένου να έχουν μια γενικότερη συζήτηση-ενημέρωση σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Αθανασιάδης ενημερώθηκε για την πορεία της αποθεραπείας του 27χρονου γκολκίπερ στο εγχειρισμένο γόνατό του και κυρίως για το πότε θα γίνει η επιστροφή του στην ενεργό δράση.
 
Ο Σηφάκης, από την πλευρά του ενημέρωσε τους ανθρώπους της διοίκησης ότι η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ομαλά, δίνοντας μάλιστα και την ευχάριστη είδηση-εξέλιξη, σύμφωνα με την οποία: «αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται στα τέλη Ιανουαρίου να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα». Λόγια που άφησαν ικανοποιημένο τον πρόεδρο των κιτρίνων, μια και ο Άρης θα έχει μια ισχυρή τριάδα πορτιέρο στην τελική ευθεία των υποχρεώσεων του με την επιστροφή του Κρητικού.

Στη συζήτηση αυτή δεν έγινε, πάντως, κανένας λόγος για την… ταμπακιέρα, το ενδεχόμενο, δηλαδή να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σηφάκη με τον Άρη, μια και όπως ειπώθηκε στο «τραπέζι» – και είναι απόλυτα λογικό- προηγείται η αποθεραπεία του παίκτη και το πώς θα επιστρέψει… σιδερένιος στα γήπεδα, ώστε να προσφέρει στην ομάδα του, αλλά και να ξαναπεράσει το κατώφλι της Εθνικής μπροστά στη μεγάλη πρόκληση του Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, φυσικά, τα όσα ξεκαθάρισε ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, μετά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τη μεταγραφολογία και το θεωρητικό ενδιαφέρον ομάδων για τον Σηφάκη.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήταν κάθετος: «Πρόεδρε, καμία ομάδα δεν έχει συζητήσει μαζί, ούτε εγώ έχω κάνει την παραμικρή κουβέντα. Στο μυαλό μου έχω μόνο πώς θα δουλέψω σκληρά για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να επιστρέψω δυνατός στα γήπεδα». Λόγια, τα οποία ακούστηκαν επίσης με ικανοποίηση στα αυτιά των ανθρώπων του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Σηφάκης θα μεταβεί στο Βέλγιο στις αρχές του 2012 προκειμένου να εξεταστεί για μια ακόμη φορά από τον καθηγητή που τον χειρούργησε, θα παραμείνει στην Αμβέρσα για 15 μέρες και με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει και προπονήσεις, εφόσον δεν υπάρχει κανένα απρόοπτο και η πορεία της αποθεραπείας συνεχιστεί με τον καλύτερο τρόπο.

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top