Δεν κέρδισε ούτε το Κόσοβο η Εθνική (video)

Με ισοπαλία στην Ισπανία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 η Εθνική, με ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), απέναντι στο Κόσοβο, τις περάτωσε, με συνολικό απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και στην τρίτη θέση του Β΄ ομίλου.

Οριστικά τρίτη η γαλανόλευκη, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα στο 44’, σπατάλησε καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και είδε τον Ραχμάνι να της χαλάει τα σχέδια στο 76’. Δοκάρι είχε ο Μπουχαλάκης στο 10’ με το παιχνίδι στο 0-0.

Πλέον, καλείται να αφήσει πίσω ακόμη μια διαδικασία δίχως happy end και να χτιστεί σε πιο στέρεες βάσεις, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες και ενώ εκκρεμεί ραντεβού με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ για το μέλλον του.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Γούτας, Τζαβέλλας (80΄ Παυλίδης), Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας (80΄ Βρουσάι), Μασούρας (86΄ Λημνιός), Δουβίκας (66΄ Τζόλης).

ΚΟΣΟΒΟ (Πρίμοζ Γκλίχα): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Φαζιλτζί, Αλίτι, Σάλα (70΄ Χαλίμι), Λοσάι (46΄ Ζεγκρόβα), Μπερίσα, Ιντρίσι (86΄ Καστράτι), Ράσιτσα (80΄ Σελιμάνι), Μουρίτσι.

To Top